Search This Blog

Tuesday, June 26, 2012

ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Η ΑΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΛΗ & ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ & ΑΚΟΥΡΑΣΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
********************************
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα

Οι περισσότεροι απο εσάς με ξέρετε χρόνια και με βοηθάτε παντα. Γνωρίζετε λοιπόν οτι λόγω ανεργίας, αναγκάστηκα να έρθω στην Μεσσηνια απο τον Μάρτιο και θα βρίσκομαι εδώ μεχρι τέλος Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα κατοικώ στην Μαραθόπολη (Παραλία Γαργαλιάνων) και κινουμαι μέχρι την Κυπαρισσία. Η κατάσταση εδώ είναι απελπιστική.

Μέσα σε 3,5 μήνες που είμαι εδώ εχω αντιμετωπίσει περισσότερα περιστατικά απο όσα εχω αντιμετωπίσει τα τελευταία 6 χρόνια στην Αθήνα. ¨ηρθα αντιμέτωπη με φόλες, τραυματισμους, εγκαταλειψεις κακοποιήσεις.

Mίλησα  με την Φιλοζωική της Καλαμάτας. Με έφεραν σε επαφή με μια Γερμανίδα η οποία κατοικεί στην Κυπαρισσία 17 χρόνια τώρα και έχει κάνει σπουδαίο έργο στην πόλη της με τις στειρώσεις και την ελαχιστη αλλαγή νοοτροπίας.Με την βοήθεια της καταφερα να στειρώσω και να περιθαλψω έναν μικρό αριθμό ζωων στην περιοχή της Μαραθόπολης και των Γαργαλιάνων. ομως το διαθέσιμο κεφάλαιο τελείωσε και μεχρι να συγκεντρωθούν χρήματα ξανά, εγώ θα έρθω αντιμέτωπη με τουλάχιστον 20 κουτάβια μέχρι τον Σεπτέμβρη. Δεν έχουν βρεθεί ακόμα αλλοι πόροι. Οι λιγοστοί ενεργοί φιλόζωοι σε ολόκληρο τον δήμο Τριφυλλίας Προσπαθούν να δημιουργήσουν  έναν σύλλογο, μήπως ετσι καταφερουν να πιέσουν τον αδιάφορο δήμαρχο αλλα αν το καταφέρουν θα είναι αφού θα έχω φυγει εγω απο την περιοχή, Έτσι "παγώνουν" για λίγο καιρό οι στειρώσεις.

 Δυστυχώς δεν μπορώ να καλύψω τις στειρώσεις μόνη μου. Ήδη εχω πληρώσει κάποια χρήματα εγω και με τη βοήθειά σας έσωσα και τον τρίποδο πλέον Daddy Cool΄.¨ομως ήμουν ένα χρόνο και κάτι άνεργη και τα χρήματα που παιρνω ως εποχιακή υπάλληλος δεν επαρκουν για να καλυψω τις τρέχουσες υποχρεώσεις μου εδώ και στην Αθήνα.

Υπάρχει άμεση ανάγκη για 10 περίπου στειρώσεις θηλυκών εκ των οποίων τα 4 ζευγάρωσαν ήδη. Μίλησα και με την φιλοζωική της Καλαμάτας και είπαν οτι θα συνεννοηθούν αν μπορουν να μου καλύψουν μια στειρωση απο τις 10. η τιμή που χρεώνουν οι κτηνίατροι εδώ είναι 105-120 ευρω για τα θηλυκα και 80-90 ευρω τα αρσενικά.

Αυτό που ζητάω είναι βοήθεια στην κάλυψη των στειρώσεων αυτών που εκκρεμούν. Δεν ζητάω τα χρήματα για μένα. Εστω και 5 ευρω είναι μεγάλη βοήθεια. Αν μπορει καποιο σωματειο να καλυψει έστω μια στείρωση στέλνοντας τα χρήματα απευθειας στους κτηνιατρούς είναι μεγαλη ανάσα για μενα. Επιπλέον, οι κτηνιατροι θα κόβουν αποδείξεις πάντα, επομένως θα υπάρχει απόλυτη διαφάνεια.

Για μένα και το ελάχιστο ποσό είναι βοήθεια γιατί τα ζώα γεννάνε ανεξέλεγκτα και μετα είτε εγκαταλείπονται είτε θανατώνονται.

Δεν θέλω να σπαταλήσω άλλο τον χρόνο σας. Ευχομαι να μπορέσετε να με βοηθείσετε για να βοηθήσω και εγω αυτές τις ψυχες. Δεν θέλω να βρω άλλα φοβικά, αρρωστα και υποσιτισμένα κουτάβια μεχρι να φυγω.Δεν θελω να ξαναζησω φόλες στη Μαραθοπολη οπως έζησα το Πασχα. Και επιπλέον, θέλω να νιώθω οτι δεν θα αυξηθει δραματικά ο αριθμος τους τον χειμώνα που δεν θα είμαι εδω.
Συνημμένα σας στέλνω φωτογραφίες κάποιων ζώων που χρειάζονται άμεσα στείρωση και εξετάσεις. Θεραπείες σε κάποια εχουν ήδη ξεκινήσει, με τα φάρμακα που συγκέντρωσα απο την προηγούμενη έκκληση βοήθειας

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Αννα Ριζοπούλου

Τηλ 6976510568 μετά τις 20.00

Sunday, June 24, 2012

ΧΑΘΗΚΕ.ΕΠΕΙΓΟΝ! ΙΣΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Τον ψάχνουμε και είναι ΕΠΕΙΓΟΝ να βρθεί !
Απο Περιοχή ΑΓΙΑ ΖΩΝΗΣ - ΚΥΨΕΛΗ
Μπορεί να βρίσκεται ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ !!!

Δεν πρόλαβε κάν να νιώσει λίγη χαρά, στην νέα του γειτονιά αφου στειρωθηκε, εμβολιαστηκε απο το Προγραμμα του Δημου, και τον χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές βάναυσα, κατοπιν, τον απειλησαν !!!
Χτυπήθηκε απο έναν Νταή, και μετά ακολούθησαν οι Μαύροι που εχουν κατακλύσει την περιοχή της Αγιας Ζώνης
Τελευταια φορα τον ειδαν στις 21:30, του Σαββάτου 16/6/12 να κοιμάται ήσυχος και αρκετά φοβισμένος.
Έκ΄τότε ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ !!!


Ενεργοί Πολίτες για την Προστασία των Ζώων-ΑΘΗΝΑ Ο,ποιος γνωρίζει ή ειδε κάτι ας επικοινωνήσει στο 6944 731673

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΛΙΖΑ

ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟ ΛΙΖΑΚΙ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 23/6/12 mesimeri ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ !!! 
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΩΜΑ ΧΡΥΣΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΛΕΥΚΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ !!! 
2,5me 3 kila ΚΙΛΑ YORKSHIRE TERRIER!! 
EXEI TSIPAKI microchip : 941000011856480  (δώστε τον αριθμό στον κτηνίατρό σας)
694 7464378!!!όποιος το δει ας με πάρει ένα τηλέφωνο.



Translate