Search This Blog

Wednesday, October 15, 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΚΙΡΑ




Για τα αδέσποτά μας έχουμε άμεση ανάγκη για φιλοξενία...




Τη ΣΑΚΙΡΑ τη πήραμε από το νοσοκομείο με άσχημη περίπτωση ψώρας από το ΘΡΙΑΣΙΟ.


Εχει ήδη κάνει τα πρώτα εμβόλια & έχει φοβερή φροντίδα από την εθελόντρια που τη φιλοξενεί & τη λατρεύει. Αλλά δυστυχώς έχει δικά της ζώα και μένει σε πολυκατοικία οπότε δεν μπορεί να την κρατήσει πολύ.


Εχουν ήδη περάσει δύο βδομάδες. Αν τυχόν γυρίσει στο φυσικό της περιβάλλον χωρίς να έχει θεραπευτεί τελείως πολύ φοβούμαστε ότι θα υποτροπιάσει .



Δεν θα σας κοροιδέψω. Η Σακίρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΤΩΡΑ. Αυτές τις φωτογραφίες τις τραβήξαμε όταν τη βρήκαμε. Τώρα έχει βελτιωθεί αρκετά και με τη δική σας φροντίδα μπορεί να γίνει ΚΟΥΚΛΑ. Παρ όλα αυτά Είναι πολύ γλυκιά, δεν κάνει ζημιές, δεν κάνει φασαρία & είναι πολύ αγαπησιάρα!

Βοηθήστε τη Σακίρα να γίνει γρήγορα καλά!

Επικοινωνία: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΟΗ, 6944860451, saveileia2@yahoo.gr



ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκεκριμένη ασθένεια ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΩΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ενώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΖΩΑ γιατί έχει κάνει εμβόλιο που σταματά την επώαση!

Επικοινωνία για υιοθεσία με:
Χριστίνα Λόη, τηλ:6944860451, mail: saveileia2@yahoo.gr , http://adespotathriasio.blogspot.com

Καλύπτεται απο το πρόγραμμα της SAPT HELLAS, Κα Χριστίνα Οικονόμου, Υπεύθυνη Προγραμμάτων Εκπαίδευσης & υιοθεσιώντηλ: 6974481351, email: info@sapt.gr, http://www.sapt.gr
============================================================================= EΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ

No comments:

Post a Comment

Translate