Search This Blog

Monday, November 24, 2008

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ "ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΑΛΑ"


Με τον χιουμοριστικό τίτλο "Καρδιά απο Κόκκαλα" ξεκινάει απο σήμερα την καμπάνια του το Aδεσποτολόγιο για να συγκεντρώσει ξηρά τροφή για τα αδέσποτα σκυλάκια τηςΣτέγης Κερατέας.

Η ημερήσια ποσοτητα που καταναλώνουν τα σκυλιά εκεί, είναι 3 εικοσάκιλα (20) σακιά.Οποιαδήποτε προσφορά ειναι δεκτή.Μπορείτε να προμηθευτειτε οικονομικές τροφες απο Noname μαρκες τροφής των super-market.

Οι τροφες θα συλλεγονται απο σημερα και μεχρι την επομένη Κυριακη στο φιλόζωο καφενείο Λαμιας 1 - Αμπελόκηποι, πίσω απο την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται στη Πανόρμου.Μόνο ξηρά τροφή οποιασδήποτε μάρκας (και προς θεου δεν χρειαζεται να ειναι πανάκριβη).

Επισης κουβερτακια, κρεββατακια πανινα και πουλοβερ για τις γατουλες και τα σκυλάκια θα συλλέγονται πλέον στο ιδιο καφενείο.Περνατε τα αφηνετε και αφηνετε ενα χαρτακι με ονοματεπωνυμο και μαιλ.Ή με μήνυμα στο mail μας .πληροφορίες στο adespotakia@gmail.com

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.Ευελπιστούμε και φετος στη ευιασθητοποιήση σας

No comments:

Post a Comment

Translate