Search This Blog

Thursday, December 18, 2008

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΡΟΚΥ ΤΗΣ!


















ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΠΟ ΑΝΝΑ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Ροκυ μου, ενα αδεσποτο που επεσε στο δρομο μου πριν ενα χρονο ακριβως, απο τα ξημερωματα βρισκεται στη γέφυρα του Ουρανιου Τοξου.
ΠΕρασε πολλα. Τον ειχαμε βρει σε αθλια κατασταση με τα δερματολογικά του. Θεραπευτηκε και εζησε ευτυχισμένος για λιγους μηνες στην παλια μου εταιρεια στη Λυκοβρυση.Μεχρι που τον πυροβολησαν.
ΑΠο τοτε φιλοξενηθηκε σε καταφυγιο. Καποια στιγμη αναρρωσε και ειχε βρεθει και οικογενεια να τον υιοθετησει. Μια ξαφνικη και φαινομενικα αναιτια επιδεινωση της υγειας του, ομως, δεν επετρεψε το ταξιδι αυτο. Δοκιμασαμε ολες τις θεραπειες και ο Ροκυ χειροτερευε.
Ωσπου, ανακαλυψαμε οτι ολα τα δημιουργουσε το κρυφο καλαζαρ. Ειχε κανεο εξετασεις για καρκινο κλπ και δεν μπορουσε να εντοπιστει η αιτια του αδυναμου ανοσοποιητικου.Ο δεικτης στο καλαζαρ εβγαινε αρνητικος. Τοτε εγινε και η παρακεντηση απο τον λεμφαδενα. Το παρασιτο τον ειχε καταστρεψει εσωτερικα και ηταν κ η αιτια που δεν μπορουσε να θεραπευτηει η δερματιτιδα.
Σπάνια περιπτωση. Ολα συνεβαιναν σε αυτον. Ξεκινησε θεραπεια για καλαζαρ, ενεσεις. Οι αιματολογικες σε ικανοποιητικα επιπεδα.Ειχε δειξει βελτιωση αισθητη. Δεν ξυνοταν και το πυον ειχε αρχισει να απορροφαται. Θα ξεκινουσαμε και τα βδομαδιαια μπανια μας.
Ετρωγε με ορεξη και λιχουδιτσες και μας παρακαλουσε να τον αφησουμε να βγει εξω να παιξει με τους φιλους του.
Χθες το βραδυ, εφαγε το φαγητο του και πηρε τα φαρμακα του και σημερα το πρωι, βρεθηκε κουλουριασμενος στο κρεββατακι του.
Δεν ξερω αν επραξα σωστα, δεν ξερω αν υπεφερες Ροκυ μου. Προσπαθησα να σου δωσω τα καλυτερα, σε αντιθεση με αυτους που σε μεγαλωσαν και σε παρατησαν.Για αυτο που λυπαμαι, ειναι που δεν προλαβες να κανεις μια μεγαλη βολτα στον ηλιο και να παιξεις με τους φιλους σου για τελευταια φορα, που δεν προλαβα να σου δωσω το αγαπημενο σου φαγητο, που δεν προλαβα να σε χαιδεψω. Ελπιζω να μας συγχωρεσεις αν καναμε κατι λαθος. Ελπιζω να μας συγχωρεσεις αν δεν καταλαβαμε οτι πονουσες.
Να δωσεις ενα μεγαλο φιλι στην Ιρμουλα μου και στον λευκο μπεμπη μου. Και να εισαι ευτυχισμενος εκει που πηγες.Καλο ταξιδι Ροκυ μου
*******************************************
Ο Ροκυ γνωρισε την ανθρωπινη βαρβαροητα, καθως πυροβοληθηκε σχεδον εξ επαφης με αεροβολο.Τον φιλοξενουσαν προσωρινα σε ενα εργοστασιο αλλα καποιον ενοχλησε απο τους γειτονες και θελησαν να τον σκοτωσουν. Δεν τα καταφεραν ομως και ο μικρος μετα απο επεμβασεις και πολυ κοπο σωθηκε.

Αυριο θα βγει απο την κλινικη και αναζηταω ενα καλο σπιτι γιατι δεν μπορει να επιβιωσει στο δρομο.Δεν του αξιζει.Αν καποιος θα ηεθελε να τον γνωρισει απο κοντα, τωρα που ειναι καλα για να τον υιοθετησει ή αν θα ηθελε να προσφερει οποιαδηποτε βοηθεια γιατι το κόστος της περιθαλψης ειναι αρκετα υψηλό (δεδομενου οτι η Αννα που το ανέλαβε φροντιζει κι αλλα αδεσποτακια) ας επικοινωησει μαζι της

Παρακαλω προωθηστε το ωστε ο Ροκυ να βρει τη ζεστασια που του αξιζει.

6976510568 anrizopoulou@yahoo.gr

No comments:

Post a Comment

Translate