Search This Blog

Sunday, December 21, 2008

STOUBI...ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ

(stoubi,το ασπρο καφέ σκυλάκι σε φωτογραφι ως κουταβι.Τωρα ειναι 7 μηνών)

Mερικές φορές, μερικές ιστορίες ειναι τραγικές ακομα και να τις διηγηθείς. Ομως ισως το να μην της διηγείσαι ειναι σα να τους δινει αλλοθι, σαν να τις επιδοκιμάζεις, σα να τους επιτρέπεις να συμβουν ξανά και ξανά και ξανά.

Ο Snoupi μαζί με το Stubi και τα αδελφάκια τους βρεθηκαν σε ένα κάδο σκουπιδιών περιμένοντας το επομενο απορριματοφορο να τα πολτοποιήσει. Κοινή καθημερινή ιστορία της ελληνικής μας κοινωνίας, θα μου πείτε. Ποσες ομως φορές έχουμε δει αυτά τα πεταμένα σαν αχρηστα αντικείμενα κουτάβια να θηλάζουν αιμα απο την ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΗ τους μάνα?
Ανατριχιάζουμε και μόνο στην αναφορά αυτου του συμβάντος. Ανατριχιάζουμε αν σκεφτουμε οτι για κάποιο λογο η καθαροαιμη pointer μάνα δεν εξυπηρέτησε τις ανάγκες του ιδιοκτητή της.

Εγώ πολλές φορές αναρωτιέμαι τι θα συνέβαινε αν δεν υπήρχαν τα σκυλιά & τα γατιά να "απορροφούν" ένα τοσο τεράστιο μέρος της ανθρώπινης βαρβαρότητας. Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι θα συνέβαινε στην επόμενη ομάδα απροστάτευτων και αδύναμων πλασμάτων που ειναι τα παιδιά , οι ηλικιωμένοι, οι γυναίκες αν τα ζώα δεν δρουσαν σαν το "σφουγγάρι" που τραβά τις αρρωστημένες ορέξεις αρρωστημένων ανθρώπων.
Αναρωτιέμαι και τρέμω και μόνο στην ιδέα.

Ο Stoubi παρά την περιπετεια του, παρά τη σοβαρή του υποθερμία, έζησε.
Και έγινε ενα πανεμορφο καθαρόαιμο pointer 8 μηνών, που περιμένει μια ζεστή γωνιά να κουρνιάσει. Ειναι ιδιαιτερα υπομονετικος & κοινωνικός ενώ λατρεύει τα παιδιά!!!!


ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ!
ΤΟ ΖΩΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ & ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟ
*********************************

Επικοινωνία για υιοθεσία με: Χριστίνα Λόη, τηλ:6944860451,
mail: saveileia2@yahoo.gr , http://adespotathriasio.blogspot.com/
Δάφνη, 6976963322
============================================================================= EΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ

No comments:

Post a Comment

Translate