Search This Blog

Tuesday, January 27, 2009

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009


Ακολουθώντας το σχέδιο για οργάνωση βόλτας κάθε δεύτερο Σαββατο του μήνα, οργανώνουμε την 4η Ποδηλατοβόλτα στους δρόμους της πόλης.

Δίνουμε το τεταρτο ραντεβού το Σάββατο, 14 Φεβρουαριου στην Πλατεία Ηρώων (στο πεζοδρομο της Νικολαιδου).

Εκείνη την ημέρα, εχουν δηλώσει συμμετοχή και θα παρευρίσκονται στο κιοσκι της ποδηλατοβόλτας, το φιλανθρωπικό ίδρυμα 'Φιλική Φωλιά' και ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας, οι οποίοι θα επικοινωνούν με τους πολίτες της πόλης για θέματα των συλλόγων τους.

Για την προώθηση του ποδηλάτου ως αποτελεσματική απάντηση στο ακριβό κόστος μετακίνησης με το αυτοκίνητο, στο κυκλοφοριακό και στην ατμοσφαιρική ρύπανση.

Για την απελευθέρωση θέσεων παρκινγκ απο τους δρόμους, τις οποίες θα χρησιμοποιούν οι επισκεπτες του Αρχαιολογικού χώρου, της αγοράς και των καφε/εστιατορίων της πόλης.

Για ένα οργανωμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων που θα καλύπτει την πόλη και όλο το Θριάσιο.

Για την ευαισθητοποίηση της κοινης γνώμης σχετικά με τα παιδιά της Φιλικης Φωλιας, την κοινωνική συνοχή και την αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών της πόλης μας.

Για τα ζωακια της πόλης μας και το αίτημα της σοβαρότερης διαχείρισης του ζητήματος από πλευράς Δήμου Για την τόνωση του ηθικού των πολιτών και του κλίματος του εμπορικού κέντρου της Ελευσίνας, το οποίο αντιμετωπίζει μια από τις σοβαροτερες οικονομικές κρίσεις.

Για την Ελευσίνα, την ποδηλατουπολη των παιδικών μας χρόνων και των ονείρων μας.

----------------------------------------------------------------------

Τοπος εκκίνησης είναι η πλατεία Ηρωων και η σχεδιαζόμενη πορεία μας είναι η εξής:Πλατεία Ηρώων (Πεζόδρομος μπροστά από Αρχαιολογικό χώρο εκκίνηση) – Νικολαίδου μέχρι Παραλία – αριστερά Κανελοπούλου – αριστερά Παγκάλου μέχρι Χατζηδάκη – αριστερά Χατζηδάκη – δεξιά Δήμητρος μέχρι Αλκιβιάδου – αριστερά Αλκιβιάδου μέχρι Βενιζέλου – αριστερά Βενιζέλου μέχρι Εθνικής Αντίστασης – δεξιά Εθνικής Αντίστασης μέχρι Αγ.Κωνσταντίνο – δεξιά Τραπεζούντος μέχρι Κωνσταντινουπόλεως – δεξιά Κωνσταντινουπόλεως μέχρι Βενιζέλου – δεξιά Βενιζέλου μέχρι Ηρώων Πολυτεχνείου – αριστερά Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι Περσεφώνης – Αριστερά Περσεφώνης μέχρι Σιδηροδρομικό Σταθμό – Δεξιά μεχρι Δημητρος – Δεξιά Δημητρος μεχρι Ηρώων Πολυτεχνείου - Αριστερά Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι Νικολαίδου - Δεξιά Νικολαίδου μέχρι Πλατεία Ηρώων (τέρμα).

No comments:

Post a Comment

Translate