Search This Blog

Friday, January 2, 2009

ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ADESPOTOLOGIO


Κυκλοφόρησε το νέο ημερολογιο από το αγαπημένο μας Π.ΕΤ.Σ, http://adespotologio.blogspot.com. Το κόστος ειναι 6 eur ενώ μπορείτε να το προμηθευτείτε μετά από συνεννόηση με το adespotakia@gmail.com, 6972315140.

Σε αυτό το ημερολόγιο έχουν συμπεριληφθεί φωτογραφίες για αδεσποτάκια που έχουν λίγες πιθανότητες να υιοθετηθούν. 'Ετσι δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να προωθηθούν οι αγγελίες τους όσο το δυνατό περισσότερο ώστε να μπορέσουν να βρουν ένα λατρεμένο σπιτικό!

Το Π.Ε.Τ.Σ αποτελεί μια εκπληκτική κίνηση που έχουν οργανώσει και στηρίξει με πάθος, αγάπη, ακεραιότητα χαρακτήρα και προθέσεων 2 κορίτσια, που παρακίνησαν δεκάδες / εκατοντάδες εθελοντές να ασχοληθούν ενεργά με στέγες, με αδεσποτάκια στους δρόμους. Ετσι δημιουργήθηκε και συνεχίζει να απλώνεται ενα δίκτυο εθελοντών που στηρίζουν τα αδεσποτάκια της Ελλάδος αλλά κυρίως πασχίζουν να αλλάξουν το ήθος, τις συνήθειες, τις αντιλήψεις των συμπολιτών τους.

Να συγχαρούμε τα κορίτσια αλλά και όλους τους εθελοντές που ενεργά πλέον ανέλαβαν μια τεράστια κοινωνική υποχρέωση & που παίρνουν στα χέρια τους την ευθύνη για τη μακροζωιά και την ευζωια των αδέσποτων. Παίρνουν στα χέρια τους την ίδια τους τη ζωη και το μέλλον του τόπου τους. Δεν σταματούν σε μια άκαρπη κριτική. Προχωρούν παραπέρα και αδράττουν την κάθε ευκαιρία για παροχή κοινωνικου έργου.

Και μη γελιέστε. Οποιος ασχολείται με τα αδέσποτα σίγουρα ασχολείται και ενδιαφέρεται για όλες εκεινες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που τόσο μας έχουν ανάγκη: με τα παιδιά, τους ηλικιωμένους, τους αδύναμους!

No comments:

Post a Comment

Translate