Search This Blog

Wednesday, January 7, 2009

Η ΣΑΚΙΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ


Η Σακίρα ήταν και θα είναι ένα σκυλάκι που αποτελεί το προσωπικό μας στοίχημα.
Είναι εξαιρετική γλυκιά, ήσυχη, προστατευτική, φύλακας καλός καθώς έχει το ένστικτο του αδέσποτου. 13-14 μηνών υπολογίζουμε περίπου, εμβολιασμένη και στειρωμένη.
Ειναι ένα σκυλάκι που βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση και δεν θα επεβίωνε τους δύσκολους χειμωνιάτικους μήνες του Θριασίου Πεδίου. Ομως ούτε εμείς την εγκαταλείψαμε ούτε και εκείνη εγκατέλειψε την προσπάθεια. Πάντα πρόθυμη και συνεργάσιμη, απόλυτα κοινωνική με ανθρώπους και ζώα, τρυφερή και βολική στη διαμονή της και στις συνήθειές της!
Μόλις τώρα - 5 σχεδόν μήνες μετά - μπορούμε να πούμε ότι είναι απόλυτα υγιής & έχει ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας. Είναι πανέτοιμη να χωθεί σε μια γλυκιά αγκαλιά. Δυστυχώς προηγούμενες προσπάθειες να βρεθεί σπίτι ήταν άκαρπες ενώ η έλλειψη ανάδοχης οικογένειας σημαίνει επιστροφή στο φυσικό της περιβάλλον.
Ομως ο κόπος που κάναμε όχι μόνο εμείς αλλά και το πείσμα της ίδιας της Σακίρας να ζήσει, να γίνει καλά, να ομορφύνει, να παχύνει καθιστά ανέφικτη πλέον μια τέτοια κίνηση , δηλαδή να γυρίσει η μικρή μας στο Θριάσιο. Θα είναι η τελική μας επιλογή και δεν το θέλουμε καθόλου.
Ετσι ψάχνουμε για μια οικογένεια που θα βάλει στη ζωή του αυτό το θεσπέσιο πλάσμα που αποτελεί παράδειγμα για ζώα και ανθρώπους
***********************************
Επικοινωνία για υιοθεσία με:
Χριστίνα Λόη, τηλ:6944860451,

Καλύπτεται απο το πρόγραμμα της
SAPT HELLAS, Κα Χριστίνα Οικονόμου, Υπεύθυνη Προγραμμάτων Εκπαίδευσης & υιοθεσιών, τηλ: 6974481351, email: info@sapt.gr, http://www.sapt.gr

No comments:

Post a Comment

Translate