Search This Blog

Saturday, January 17, 2009

ΕΠΕΙΓΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΝΑ!


ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΝΑ?


Τη Λίνα μας, τη φροντίζουμε απο τον Αυγουστο σχεδόν μετά απο συντριπτικό κάταγμα στο πίσω ποδι -αφού τη χτύπησε αυτοκίνητο. Εχει περάσει 2 χειρουργεία και εξακολουθεί να είναι πάρα πολυ καλή και συνεργάσιμη με ανθρώπους και ζώα.


Προς το παρόν τη φιλοξενώ εγώ αλλά δεν θα μπορέσω να την κρατήσω για περισσότερο από 3 μέρες γιατί ήδη έχω ένα αρσενικό σκύλο και τη Σακίρα. Ουτε το αρσενικό μας ούτε η Λίνα ειναι στειρωμένη και δεν ειναι εφικτό να περάσει απο άλλο χειρουργείο ακόμα.Ειναι πολύ ταλαιπωρημένη. Ομως δεν μπορουμε να ρισκάρουμε με τίποτα και μια εγκυμοσύνη της σε αυτή τη κατάσταση.


ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ , ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ. Η Λίνα έχει αλλάξει μέχρι τώρα πάνω απο 6 χέρια και πραγματικά ειναι πάρα πολύ σκληρό να μετακινείται συνέχεια.


Κατά κύριο λόγο θα ήταν προτιμότερο να υπάρχει κήπος γιατί ειναι αδεσποτάκι και μέσα απο τόσο πόνο και ταλαιπωρία δεν μπήκαμε στη διαδικασία να τη μάθουμε να μη λερώνει στο σπίτι.

*********************************

Επικοινωνία για υιοθεσία με: ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟΧριστίνα Λόη, τηλ:6944860451, mail: saveileia2@yahoo.gr , http://adespotathriasio.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment

Translate