Search This Blog

Tuesday, March 3, 2009

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΜΑΝΔΡΑΣ..ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ






ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ & ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ
**************************************

Τα σκυλάκια αυτά βρίσκονται στον Δήμο Μάνδρας στην βιομηχανική ζώνη στην αυλή ενός εργοστασίου. Η λογίστρια εκεί ταϊζει καθημερίνα αλλά θα πάρει σύνταξη το Πάσχα και δεν θα τα ταϊζει κανείς ενώ ο ιδιοκτήτης της εταιρείας θέλει να τα διώξει όλα (μεγάλα & κουτάβια).

Τα 8 μικρά κουταβάκια ζουν ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ.
Θαύμα γιατί η εργαζόμενη και μια άλλη κοπέλα ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!
Είναι εύκολο να ξεφορτωθείς κουτάβια.
Είναι εύκολο να τα αφήσεις στα βουνά να τα φάνε άλλα ζώα ή να αργοσβήσουν από την πείνα!
Είναι εύκολο να τα πάρεις από τη μανούλα τους που τα προστατεύει & τα εκπαιδεύει για να τα κάνεις μια βόλτα μέχρι το κοντινότερο γκρεμό!
Κάποιες εθελόντριες προσπαθούν να κανονίσουν τις στειρώσεις για τα άλλα 3 θηλυκά που βρίσκονται στο χώρο μήπως και έτσι πειστεί το αφεντικό να τα κρατήσει!

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ/ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΟΥΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΑΡΓΟΣΒΗΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ.
Χριστίνα Σαράκου 6972 556006 210 8950820

No comments:

Post a Comment

Translate