Search This Blog

Wednesday, April 8, 2009

ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ


ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ
ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ!
ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ & ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!
**********************
ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.
ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ, μπροστά από τους γνωστούς-άγνωστους, για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα περίπτωσης φόλας με υψηλής τοξικότητας δηλητήριο, ακόμα και για την ίδια τη δημόσια υγεία.

Ο ΜΑΥΡΟΥΛΗΣ, Ο ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΙΑ!! Τρικλίζοντας και σφαδάζοντας στους πόνους και αφού τους χορηγήσαμε 2 φορές ατροπίνη, ξεψύχησε μπροστά στα μάτια μας, μέσα στην αγκαλιά μας.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, Ανήμπορο να κάνει κάτι για να γλυτώσει από τους φριχτούς πόνους.Προσπαθήσαμε να το σώσουμε και δεν τα καταφέραμε. Οι αντιδράσεις των ιδιοκτητών του καφέ και της ταβέρνας όπου εκεί μπροστά ξεψυχούσε το ζώο ήταν πλήρης αδιαφορία και ψυχρότητα. ..

Κανείς δεν ταράχτηκε, κανείς δεν φιλοτιμήθηκε έστω να ρωτήσει, να ενδιαφερθεί αν μπορεί να κάνει κάτι.Πελάτες του μαγαζιού, παράτησαν το φαγητό τους και περιμένανε μαζί μας στο κάλεσμα της αστυνομίας ώστε να μπορέσουν και αυτοί να καταθέσουν όντας αυτόπτες μάρτυρες …

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΕΝΟΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ , ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΦΑΙΡΏΝΤΑΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΖΩΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΦΩΚ.ΝΕΓΡΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛ. ΚΥΨΕΛΗΣ..

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

No comments:

Post a Comment

Translate