Search This Blog

Thursday, April 23, 2009

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ "ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ" ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟΙ!


Ζώντας σχεδόν ένα χρόνο τώρα από κοντά φιλοζωικές οργανώσεις, σωματεία, κινήσεις πολιτών & εθελοντών, γνώρισα χιλιάδες ίσως άτομα. Έκανα πολλές & δυνατές φιλίες, σεβάστηκα & εκτίμησα πολλά άτομα για τον αγώνα τους και το πείσμα τους. Υποστήριζω ιδίως αυτούς που επιδεικνύουν ήθος, επιμονή, όραμα & αγάπη.

ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ "ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ" -όπως ειπε μια φίλη- ΜΕΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΆ ΜΟΝΟΙ? Και μαζί με αυτούς μένουν μόνα & αποστάτευτα τα ζώα που κοιτούν στα μάτια τους προστάτες τους ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο?

Αυτή είναι και η περίπτωση των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ και της αξιαγάπητης Ελισάβετ Νοξον, που έχοντας σηκώσει στους ώμους την ευθύνη για εκατοντάδες ζώα, , έχοντας ξεσηκώσει το ενδιαφέρον 11.000 ατόμων τελικά μένει πάλι μόνη. Με δεκάδες ζώα σε πανσιόν, οι οποίες κοστίζουν, με έξοδα για χειρουργεία, στειρώσεις, εμβολιασμούς.

Κάποιος θα πει οτι ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί σωστό & κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμβάλει στην προσπάθεια του άλλου. Και εγώ είμαι αυτής της άποψης. Θεωρώ ότι είναι φοβερό να έχεις ξυπνήσει το ενδιαφέρον 11.000 ατόμων. Είναι απίστευτο να έχεις 11.000 άτομα να διαβάζουν αγγελίες για σκυλάκια, να κοιτάνε γύρω τους στο δρόμο μήπως εντοπίσουν κουτάβια ή χτυπημένα ζώα, να μπαίνουν καθημερινά σε σελίδες με θέματα για τα αδεσποτάκια και τη φύση. Και φανταστείτε ποσους ακομα αυτοι οι 11.000 επηρρεάζουν γύρω τους.

Ομως μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει αν δεν υπάρχει μια Ελισάβετ, να την παίρνουμε τηλέφωνο ανά πάσα ώρα και στιγμή για ένα χτυπημένο ζώο? Τι θα γίνει αν κλείσουν πόρτες & αγκαλιές που άνοιξαν με μεγάλες ελπίδες για τα ζώα? Τι θα γίνει αν ο κόπος και το οικονομικό βάρος κλείσουν τις πόρτες που άνοιξαν τα οράματα ενός, δυο, δέκα ανθρώπων και που προκάλεσαν ένα κύμα εκδήλωσης αγάπης για τα αδέσποτα?

Εγώ δεν θέλω να το φανταστώ. Και εγώ θα υποστηρίξω την ΕΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ γιατί τέτοιες πόρτες τις θέλω ανοικτές και τέτοια άτομα τα θέλω πάντα ΕΝΕΡΓΑ

Τραπεζα Πειραιως.Ο λογαριασμος ειναι στο ονομα Ουρανια Αγκανη5057-040063-340ΙΒΑΝ GR71 0172 0570 0050 5704 0063 340 (καταθεση γίνεται απευθείας και στο μηχάνημα)
http://www.facebook.com/group.php?gid=30287077142
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fgreekanimalhope.com%2F&h=3759ced04c3ee9bfc443cb6f058bb5b4

No comments:

Post a Comment

Translate