Search This Blog

Monday, June 22, 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Τη Πέμπτη στις 25/06 θα συγκεντρωθούμε στις 20.00 στη Μεταμόρφωση, μερικοί ενεργοί εθελοντές για να μοιράσουμε φυλλάδια & να ενημερώσουμε τους πολίτες της περιοχής σχετικά με τις υποχρεώσεις τους απέναντι στα αδέσποτα.

Εναυσμα αυτής της κίνησης είναι ο πόλεμος που υφίστανται φιλόζωοι της περιοχής που φροντίζουν, περιθάλπτουν & ταίζουν 2 (μόνο 2) αδέσποτα της περιοχής!

Καιρός να δείξουμε στους ανθρώπους που απειλούν με φόλες, που καλούν την αστυνομία & το δήμο για να καταγγείλουν την ύπαρξη ενός (μόνο ενός) κουβά νερού για τα αδέσποτα....ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ!

Η παρουσία μας διακριτική & πολιτισμένη θα αποδείξει απλά -σε αυτή τη φάση- ότι οι άνθρωποι με υπευθυνότητα & μόρφωση που φροντίζουν τα ζώα δεν ειναι ΛΙΓΟΙ & σίγουρα δεν είναι ΓΡΑΦΙΚΟΙ!

Σας παρακαλώ αν μπορείτε επικοινωνήστε μαζί μου με mail για να κανονίσουμε τον τόπο συνάντησης. Επίσης να συνεννοηθούμε για εκτύπωση φυλλαδίων!

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΕ ΤΟ LOGO ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ/ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ/ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ που ανήκετε ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ.......!!!!!!ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

ΕΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΖΩΟΦΙΛΙΚΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ
ADESPOTOLOGIO

(Eπικοινωνία: Χριστίνα Λόη , christina_loh_1972@yahoo.gr)

No comments:

Post a Comment

Translate