Search This Blog

Friday, June 26, 2009

ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ! (Η μικρή μορφή ψάχνει συγκάτοικο!)










Η μικρή Μορφή υιοθετήθηκε από την κυρία που τη φιλοξένησε και είναι πλέον μια ευτυχισμένη σπιτόγατα που τρώει μία ολόκληρη κονσέρβα μόνη της, κοιμάται στο κρεββάτι της κυρίας της και χουζουρεύει στην αγκαλιά της!

Χθες το πρωί άφησαν έξω από την πόρτα μας αυτή τη μικρή γλυκούλα ψιψίνα. Η καημένη βγήκε από την κούτα που την είχαν και κείτονταν αδύναμη και ακίνητη στο πεζοδρόμιο από την ασιτία!Ο κτηνίατρος μάς είπε ότι πολύ σύντομα θα ανακτήσει τις δυνάμεις της και θα είναι ένα υγιέστατο και δραστήριο γατάκι! Είναι πολύ χαδιάρα, γουργουρίζει γλυκά και της αρέσουν οι αγκαλίτσες. Είναι πάρα πολύ καλή στο αυτοκίνητο και στο γιατρό. Και με το σκυλάκι μου που είχε μία πρώτη επαφή δεν φοβήθηκε, ούτε αγρίεψε. Το μόνο που δεν της αρέσει είναι να την παρατάνε. Θέλει να αισθάνεται την παρουσία σου, να κοιμάται ήρεμα στην αγκαλιά σου και να γουργουρίζει ευχαριστημένη! Τα πανέξυπνα πράσινα ματάκια της σε κοιτάζουν όλο πονηριά και γλύκα, όπως μόνο μία γάτα με έντονη προσωπικότητα ξέρει να σε κοιτάζει! Γι' αυτό τη φωνάζουμε (προς το παρόν) Μορφή!

Αν θέλεις να υιοθετήσεις αυτή τη μικρή Μορφή στείλε email στο niomagic@gmail.com

Προϋπόθεση για να δεχτεί να μείνει μαζί σου είναι να τη λατρεύεις και φυσικά να τη στειρώσεις όταν θα φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

No comments:

Post a Comment

Translate