Search This Blog

Monday, June 1, 2009

PARTY TIME ΣΤΙΣ 30 ΜΑΙΟΥ..ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ


Στις 30 Μαιου εγινε με επιτυχια το party μας στο Cafe-cafe στο Παγκρατι.
Εκει δωσανε το παρον πολλοι εθελοντες που με διαθεση και κεφι ηρθαν να διασκεδασουμε και να βοηθησουμε για την σιτιση των αδεσποτων μας στην Ελευσινα.
Συνολικα αγοραστηκαν 39 προσκλησεις κοστους 10 ευρω απο τα οποια τα 4 ευρω ηταν προσφερομενα για τα αδεσποτακια μας και πουληθηκαν επισης 67 λαχνοι κοστους 3 ευρω ο καθενας απο τους οποιους οι δυο λαχνοι εδωσαν σε δυο τυχερους εναν πινακα ζωγραφικης και ενα επωνυμο αρωμα.Το ποσο που μαζευτηκε συνολικα ηταν 357 ευρω και χρησιμοποιηθηκε για την αγορα τροφων για την σιτιση των μικρων μας φιλων.
Θα θελαμε λοιπον να ευχαριστησουμε ολους εσας που μας βοηθησατε σε αυτην μας την προσπαθεια και αποδειξατε για αλλη μια φορα την αγαπη σας για τα αδεσποτακια.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ και την κυρια Μαρινοβα για την επιπλεον συνεισφορα της και βεβαια το Cafe-Cafe και τον κυριο Φιλιππο Γαλανη για την εξυπηρετηση και την φιλοξενια του στο ομορφο αυτο μπαρακι..
Η αποδειξη απο την αγορα των τροφων ειναι διαθεσιμη σε οποιονδηποτε απο εσας θελει να την αποστείλει ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας.
Ευχαριστουμε πολυ.

No comments:

Post a Comment

Translate