Search This Blog

Tuesday, August 25, 2009

ANTIO ΖΗΣΗ

Ενω μεχρι χτες ηταν χαρουμενος και υγειέστατος,σημερα οταν πηγαν να ταισουν τα σκυλακια του συλλογου βρεθηκε νεκρος κοντα στο συρματοπλεγμα, με αιμα στο στομα του(αρα πιθανοτατα απο φολα).

Θεωρησα ασκοπη τη νεκροψια αφου δε θα μας τον φερει πισω. Λυπαμαι παρα πολυ για την καταληξη αυτη καθως ειχε θεληση για ζωη κ ειχε ξεπερασει ολα του τα εμποδια.

Το μηνυμα που ελαβα απο την κυρια Λιλα που τον φροντιζε επι 6μηνες σα να ηταν δικος της(ως απαντηση οταν την ευχαριστησα για τους 6χαρουμενους μηνες που του χαρισε ) ηταν το εξης:"Εγω σ'ευχαριστω που ενα αγγελουδι ηρθε στην αγκαλια μου. Ο Ζήσης ηταν η χαρα της ζωης.Δυστυχως ομως με πονεσε πολυ η φυγη του. Αξιζε πολλα περισσοτερα απο ενα καγκελωτο διαζωμα. Ισως εκει βρει και καποια αλλα αγγελουδια μου και εχει μια οικογενεια,αυτην που οι ανθρωποι του αρνηθηκαν".

Δυστυχως καπως ετσι φευγουν καθημερινα απο τον σκληρο γηινο κοσμο εκατονταδες αδεσποτα ζωα που ζουν σε καθε γωνια του πλανητη.Ποτε δε θα καταλαβω γιατι το κανουν αυτο οι υπανθρωποι που ζουν αναμεσα μας.

Το μονο καλο νεο ειναι πως ειχε αφησει 5 απογονους εκ των οποιων οι 3 ακομη ψαχνουν για σπιτι (οι αλλοι 2 εχουν ηδη υιοθετηθει). Αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει email.

Ευχαριστω οσους τον προωθησαν .
Να ειστε καλα.Καλο βραδυ.

ελίζα, elisabetdimitra@hotmail.com

No comments:

Post a Comment

Translate