Search This Blog

Friday, August 7, 2009

ΝΕΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

O DENNY ΜΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΡΟΦΗ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ...ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΟΜΩΣ?
************************************************************************
Η προηγούμενη εξόρμηση στην Ελευσίνα στις 12/07 εξασφάλισε με τη βοήθεια εθελοντών & ενός φύλακα άγγελου:250 κιλα τροφές περίπου, φάρμακα και κυρίως χέρια για την αποπαρασίτωση των ζώων & το ψεκασμό του χώρου. Ευχαριστούμε τους Κων/να, Κων/να 2, Διονυσία, Σίφη, Δάφνη, Αλεξάνδρα, Μαργαρίτα, Χρήστο, Μαριάνα, Δεσποινα, Αρτέμη και όλους όσους έδωσαν το παρόν!

Ομως τώρα για το μήνα Αυγουστο -και δεδομένου του αριθμού των ζώων- η ανάγκη για τροφές προέκυψε και πάλι... Ευτυχώς η χαρά μας είναι τεράστια γιατί δε θα χρειαστούν για να θρέψουν την πολυαγαπημένη μας μασκώτ το DENNY ο οποίος ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ και βρήκε την αγάπη & την ασφάλεια που τόσο του έλειψε! Οι φίλοι του όμως δεν έχουν την ίδια τύχη & έχουν ανάγκη από φαγάκι. Λίγες κροκέτες....

Για να περάσει ο Αυγουστος χρειάζονται περίπου 50 σακιά τροφή (20 κιλών).
Θα τα καταφέρουμε να τα συγκεντρώσουμε και ας λείπουμε όλοι σε διακοπές?

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ!
Επικοινωνία για αποστολή τροφών: 6944860451, christina_loh_1972@yahoo.gr, Xριστίνα Λόη
ή κα Αθανασιάδη 6972268514
Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 94, κα Αθανασιάδη (πρόεδρος Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσινας)

1 comment:

  1. Καλησπέρα!
    Ειμαι η Μαριέλλα Σακελλαρίου και ειμαι στις επαφές σας..Είδα το Εμαιλ σας για τις ανάγκες για τροφή για τους τετράποδους φίλους μας..Έχω στο σπίτι μου 8 κιλά ξηρή τροφή και θα ηθελα να την δώσω στο σύλλογο.Μπορώ αύριο πρωί να περάσω απο εκεί, στην Ελευσίνα, που θα μπορούσα να σας βρω και να σας την παραδώσω?
    θα χαρώ να σας γνωρίσω όλους οπως και τους τετράποδους φιλοξενούμενους σας! Υπάρχει καμιά άλλη ανάγκη να καλυφθεί τώρα τον Αύγουστο?

    ReplyDelete

Translate