Search This Blog

Friday, August 28, 2009

ΜΟΝΑ...ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ


H ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΟΝΑ ΒΡΗΚΕ ΣΠΙΤΙ!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ & ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ & ΣΤΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ & ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ!
***********************************
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ!
Αυτες τις μέρες έχουν λεχθεί πολλά τόσο για ένα Pitbull που επέστρεψε στο δρόμο, όσο και για ένα pitbull που προβλέπεται να θανατωθεί -παράνομη και απαράδεκτη πρακτική- για να μη γυρίσει στο δρόμο!
ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ, ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΑ...
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ & ΤΟ ΘΥΜΟ ΜΑΣ & ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ!

**************************************************************************************
Η Μόνα φιλοξενήθηκε απο τα παιδια που τη βρήκαν αλλα εχουν αλλα 4 σκυλια και 3 γάτες στο διαμέρισμα. Την κράτησαν 2 εβδομαδες και τη Δευτέρα 24/08 την έδωσαν στον Δήμο Αθηναιων για στείρωση. Το σκυλι θα επιστρεψει μεσα στην επομενη εβδομαδα στο παρκο Ευελπίδων και δεν θα ξαναμπει σε σπιτι. Η μικρη δεν θα επιβιωσει στο δρομο και τα παιδια δεν θα την παρουν πισω.Η μικρη ειναι πολυ χαρουμενη μεσα σε σπιτι, α΄λλα φοβαται την εγκαταλειψη. Στις αρχες δε εβγαινει απο το σπιτι για να μην την αφησουν παλι εξω.Εγω θα μπορουσα να τη φιλοξενησω αλλα σε κανα μηνα απο τωρα περιπου.
Προωθηστε παρακαλω οπου μπορειτε γιατι δεν υπαρχει πολυς χρονος. Παιρνω καθε μερα στο Δημο για να καταλαβουν οτι καποιος ενδιαφερεται για το σκυλάκι και να μου πουν τουλαχιστον που θα την αφησουν για να τη βρω.

Παρακαλω βοηθειστε να βρει ενα σπιτακι. Ειναι πολυ γλυκια και θελει την αγαπη. Δεν θελω να σκεφτω το σοκ που ηδη περναει και θα περασει οταν δεν γυρισει στο σπιτι.

Ευχαριστω πολυ.

Αννα (6976510568)

1 comment:

Translate