Search This Blog

Monday, September 28, 2009

ΡΕΒΕΚΑ & ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ...ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!


Η πανέμορφη Ρεβέκκα, που τελικά ήταν ένα καθαρόαιμο pitbull, ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ!
Η εξαιρετική προσπάθεια των εθελοντών της Ηλείας είχε αίσιο τέλος
& ελπίζουμε τα παιδιά να έχουν το θάρρος να συνεχίσουν να βοηθούν τα αδέσποτα σε μια περιοχή που τα ζώα της τα "πονάει" καθημερινά!
************************************
Αυτή είναι η Ρεβέκκα .
Την ανέλαβαν με πολύ αγάπη δύο εθελόντριες της Ηλείας παρά την έλλειψη έστω και της πιο στοιχειώδους πρόβλεψης για τα αδέσποτα ζώα, παρά το οικονομικό κόστος που επιβαρύνθηκαν οι δύο τους, παρά την άγνοια & την αδιαφορία του κόσμου σχετικά με την ευζωία & μακροζωία των τετράποδών φίλων μας.
Και τώρα η Ρεβέκκα ψάχνει για σπίτι.
ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ & ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ & ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ
**********************************
Είχαμε δει τη Ρεβεκκα 1 1/2 μηνα πριν σε ένα κτήμα κοντά στην περιοχή της Αμαλιάδας.
Ήταν δεμένη για μήνες κάτω από ένα δέντρο, εκτεθειμένη στη βροχή, τα τσιμπούρια και τους ψύλλους. Η κατασταση της ήταν απελπιστική. Απο τον πόνο που βίωνε πέταγε επίτηδες το νερό της κάτω με αποτέλεσμα να μένει χωρίς νερό σε καθημερινή βάση.
Μια μέρα εγώ και η φίλη μου πήραμε τη μεγάλη απόφαση...Παρουσιαστήκαμε στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη & εκείνος μετα χαράς μας την χάρισε αφού ήθελε βλέπετε να την ξεφορτωθεί.
Την πήγαμε αμέσως στον κτηνίατρο. Το σώμα της ήταν καλυμμένο από χιλιάδες τσιμπούρια ενώ οι ψύλλοι δε της είχαν προκαλέσει πληγές βάθους τουλάχιστον 5 εκατοστών στο σωματάκι της.
Η θεραπεία της έχει διαρκέσει σχεδόν ένα μήνα. Τη φροντίζουμε και σε λίγες μέρες θα εμβολιαστεί. Είναι περίπου 1 1/2 έτους και έχει πρόσφατα γεννήσει. Για τα μικρά της μη ρωτάτε καλύτερα.
Αυτό που θα θέλαμε απο εσάς είναι να αναδείξετε το θέμα για να βρούμε ένα σπίτι για την καλή μας τη Ρεβέκκα αφού δεν είναι δυνατόν να την κρατήσουμε λόγω έλλειψης χώρου και ύπαρξης και άλλων κατοικιδίων. Είναι πάρα πολύ φιλική, έχει μάθει ήδη πολλά και έχει ένα υπέροχο και γλυκό χαρακτήρα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
e-mail/ vasmicha@yahoo.grtil. epikoinonias/ 6973728177

No comments:

Post a Comment

Translate