Search This Blog

Monday, September 28, 2009

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ

(αναδημοσίευση,01/10/2009)
Καλημέρα, τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο Άγγελος σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση των εθελοντών και στην καλή δουλειά του κτηνιάτρου.
Το απίστευτο είναι ότι βρέθηκε και η οικογένεια που τον είχε χάσει στη Ν. Ερυθραία.
Ευχαριστούμε όσους από εσάς ενδιαφέρθηκαν για τον Άγγελο. Να είστε πάντα καλά!

*************************
Άγγελος

Βρέθηκε στη Νέα Ερυθραία Σαρ πέϊ (Shar Pei) αρσενικό, περίπου 5 χρονών, πολύ άσχημα τραυματισμένο στο κεφάλι από σκυλοκαυγά. (Όλο το κεφάλι του είχε τρύπες από δόντια και ένα πολύ μεγάλο τραύμα στο αυτί)

Το σκυλάκι αυτό έχει απίστευτο χαρακτήρα αφού και ενώ ήταν τραυματισμένο με ρίγη μέσα στη βροχή μόλις το πλησιάσαμε μας έκανε χαρές κουνούσε ουρίτσα και ήταν υπάκουος. Φανταστείτε ότι χαϊδέψαμε το κεφάλι του δίπλα στο τραύμα και εξακολουθούσε να μας κοιτάει στα μάτια κουνώντας την ουρά του. Δεν αγρίεψε ούτε μία στιγμή!!! Ακολούθησε στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια στα χέρια του κτηνιάτρου με χαρά. Μας κοίταγε με αγάπη και εμπιστοσύνη παρόλο τον πόνο του, γι αυτό τον λέμε ΑΓΓΕΛΟ.

Γίνονται ενέργειες ώστε να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του, όμως η κατάστησή του απαιτεί επειγόντως εγχείρηση στην περιοχή του αυτιού και περίθαλψή του για περίπου 4 ημέρες προκειμένου να έχει πιθανότητες να επιβιώσει.

Για να πραγματοποιηθεί η θεραπεία του το κόστος ανέρχεται στα 250 ευρώ.Μέχρι στιγμής στη διάθεσή μας έχουμε 70 ευρώ.

Αν θέλετε να βοηθήσετε τον Άγγελο να ζήσει παρακαλώ επικοινωνήστε με το
6932222971 - Μιμίκα
Ευχαριστώ πολύ

No comments:

Post a Comment

Translate