Search This Blog

Monday, October 19, 2009

ΔΙΑΓΩΝΙΜΟΣ ΣΚΥΛΩΝ 2009-ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΖΩΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

http://www.facebook.com/home.php?#/event.php?eid=148022959333&ref=mf
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/ΟΚΤΩΒΡΗ...
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΩΡΑ 11 ΠΡΩΙΘΕΑΤΡΟ ΡΕΜΑΤΙΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΤΗΛ. 6973-698750

ΣΚΥΛΟ-ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ 2009!!!!!
Αγαπητοί φίλοι

Σας ενημερώνουμε για την εκδήλωση του συλλόγου μας που θα γίνει τηνΚυριακή στις 25 Οκτωβρίου στο Θέατρο της Ρεματιάς στο Χαλανδρι.
Η εκδήλωση ξεκινάει στις 11.00 το πρωι.

Ελάτε με τους συντρόφους-σκύλους σας,σε μια γιορτή,συνάντηση αγάπης,χαράς και κεφιούόπου θα βραβευθούν τα αγαπημένα μας τετράποδα,για τα ιδιαίτερα χαρίσματα και ταλέντα τους!!!Ελάτε να περάσουμε ένα αξέχαστο Κυριακάτικο πρωινό όλοι μαζί!!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά,είτε με τα τηλέφωνα 210 6814276 & 6973698750.
Αν έχετε τη δυνατότητα ,παρακαλούμε τυπώστε αφίσσες και φυλλάδια και μοιράστε στη γειτονιά σας,για να ενημερωθεί ο κόσμος.

Ευχαριστούμε
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΖΩΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
1. ΠΡΩΤΟ ΜΠΟΪ!!!!!! (θηλυκά/αρσενικά από μικρόσωμες φυλές)ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΚΟΝΤΟΥΛΙΔΕΣ, ΜΙΚPΟΚΑΜΩΜΕΝΟΙ, ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΥΨΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟ-ΜΑΓΚΙΑ!!!

2. ΣΚΥΛΟΙ EXTRA LARGE!!!!! (θηλυκά/αρσενικά μεγαλόσωμα)ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΑΝ Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΓΑΘΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΓΑΝΤΑ!!!!

3. DIVA!!!! (θηλυκά μικρόσωμα και μεγαλόσωμα)Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΛΟΝΗ? ΜΙΑ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, ΣΚΕΡΤΣΟΖΑ ΚΑΙ ΝΤΕΛΙΚΑΤΗ ΚΥΡΙΑ? ΣΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ? ΠΟΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ??? ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ?

4. ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ!!!! (αρσενικά μικρόσωμα και μεγαλόσωμα)Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ? ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ, ΕΝΑΣ ΓΟΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ Η ΣΚΥΛΟ-ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ! ΔΗΛΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!

5. ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΤΑΛΕΝΤΑ!!!! (θηλυκά/αρσενικά μικρόσωμα και μεγαλόσωμα)

6. ΦΑΤΣΟΥΛΑ!!! (θηλυκά/αρσενικά μικρόσωμα / μεγαλόσωμα και κουτάβια)ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΤΑΚΙΑ, ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥΣΟΥΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΙΩΩΩΩΩΩΝΕΙΣ...!!!!!!!!!

7. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ!!! (θηλυκά/αρσενικά μικρόσωμα/μεγαλόσωμα και κουτάβια)ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!!!! ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ! ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

8. ΜΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ!!!! (θηλυκά/αρσενικά μικρόσωμα και μεγαλόσωμα)ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΤΡΙΧΩΜΑ!!!!

9. ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ!!! (θηλυκά/αρσενικά μικρόσωμα / μεγαλόσωμα και κουτάβια)
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΕΧΕΙ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΗΜΙΑΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!!!!!!!!

10. ΖΩΗ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!!! (θηλυκά/αρσενικά μικρόσωμα / μεγαλόσωμα και κουτάβια)Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΑΘΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ!!! ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ!!!!!!!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΑΣ(ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΠΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ, ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ, ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΤΕΛΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ!!!!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
• ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
• ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΗΜΙΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΣΚΥΛΙΑ
• ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ
• ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΛΟΥΡΙ
• ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ

No comments:

Post a Comment

Translate