Search This Blog

Thursday, October 8, 2009

ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ



Η "αγέλη της Αννας" ή αλλιώς τα γιακουμάκια και μαμά τους, υιοθετηθηκαν το Σάββατο 03/10/2009.
Η αρχική ζήτηση ήταν για την Ισιδώρα και τον Αρη. Ομως, η κοπέλα που τα υιοθέτησε δεν ήθελε να αφησει το αδελφό τους μονο του και αποφάσισε να να παρει και το τρίτο. Δεν ειχε καναπέδες και σαλόνια να τους διαθέσει. Εχει όμως πολλή αγάπη και μεγάλο χώρο στην οικογενειακή επιχειρήση τους στον Ασπρόπυργο.Ετοιμασε τον χώρο με καλη περιφραξη, εφτιαξε ενα πολυ μεγάλο σπιτι, πηρε λιχουδιες και παρα πολλά παιχνιδια, και μας περιμενε το Σαββατο εκει.
Για την διασφάλιση της ηρεμίας της Ισιδωρας, η οποια ειναι εξαιρετικά φοβική απο κουτάβι, πήραμε μαζι μας και τη μαμά Ελισσαβετ. Τα ζωάκια εδειχναν ευτυχισμένα στο καινουριο τους σπιτι, αφου πλέον δεν ήταν σε ενα κλουβι στριμωγμένα, αλλα ειχαν χωρο να παιξουν και να εξερευνήσουν, και επιπλέον θα ειχαν και άνθρωπο να τα πηγαινει βόλτα μια ωρα την ημέρα.

Τα γιακουμάκια υιοθετηθηκαν.

Η μαμα Ελισσάβετ, ενα σκυλί που εζησε στο δρόμο για 2-3χρονια, ενω ειχε μεγαλώσει σε σπίτι, αν δε τη ζητουσε κανείς, θα ξαναγυριζε στην παλιά της γειτονιά, στους Θρακομακεδόνες. Η μεγάλη αγάπη ομως μαμας και παιδιών και το απιστευτο δέσιμο μεταξύ τους, συγκινησε την κοπέλα και τη μαμα της, και δεν επέτρεψαν να επιστρεψει στο δρομο.Την κράτησαν και αυτή, παρόλο που εχει 1/400 καλαζαρ.
Ευχομαστε μεσα απο την καρδιά μας, να ειναι καλοτυχα και να πάνε ολα καλα στο καινουριο τους σπιτι.

Να ειστε καλά γιακουμοοικογένεια. Να ειστε ευτυχισμένα.

No comments:

Post a Comment

Translate