Search This Blog

Saturday, October 17, 2009

ΖΗΝΑ - ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ






Αυτή η σοκολατένια θεά με τα πράσινα μάτια είναι η Ζήνα! Είχα την τιμή να τη συνοδεύσω στο διαγωνισμό του Wagathon και να κερδίσει μετάλλιο! Αυτή τη στιγμή ζει σε ένα κλουβί στη στέγη της Ελευσίνας και περιμένει να την υιοθετήσουν ξανά γιατί ο προηγούμενος ανάδοχος αρρώστησε από μη αναστρέψιμη ασθένεια και την επέστρεψε στη στέγη. 6 μήνες μετά απεβίωσε.

Η Ζηνούλα ξεπερνά το σοκ της απώλειας του ιδιοκτήτη της και ψάχνει να τον ξαναβρεί σε κάθε χέρι που απλώνεται για να την χαϊδέψει, σε κάθε άνθρωπο που κρατά το λουρί της. Σε κοιτάζει στα μάτια με ελπίδα και προσμονή και είναι έτοιμη να σου προσφέρει την αγάπη της και τον κόσμο της όλο! Είναι 2,5 ετών στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη, υγιής. Ξέρει από λουρί, σπίτι, αυτοκίνητο, περπατά δίπλα στο πόδι σου όταν την πας βόλτα! Είναι ήρεμη, γλυκιά, κοινωνική, πιστή, αγαπά πολύυυ τους ανθρώπους και τα αρσενικά σκυλάκια! Και όποιος την υιοθετήσει θα είναι πολύ τυχερός! Τέτοια πλάσματα δεν τα συναντάς κάθε μέρα!
Όποιος την ερωτεύτηκε, μπορεί να τη διεκδικήσει τηλεφωνώντας στη Λίλα τηλ.: 6972268514 ή στέλνοντας email στο niomagic@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Translate