Search This Blog

Saturday, November 7, 2009

ΣΤΕΓΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....


Το Σάββατο 24/10 έγινει μια ακόμα προσπάθεια ενίσχυσης της στέγης της Κερατέας , η οποία το τελευταίο χρόνο έχει παρουσιάσει αισθητά βελτίωση & τα φιλοξενούμενα ζώα είναι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση...

Φάρμακα, τροφές, κουβερτούλες προσφέρθηκαν για να βοηθηθούν τα αδεσποτάκια της στέγης.

Σημαντικότερη όμως ήταν η παρουσία των εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για εθελοντική εργασία. Μπράβο για όλη τους τη συνεισφορά & προσπάθεια -ακόμα και η βροχή δεν τους πτόησε-: Βάσω, Αιμιλία, Μυρτώ, Κατερίνα, Σταβη, Σπύρο, Κώστα, Νίκο, Φωτεινή, Ειρήνη, Βασίλη, Γεωργιάνα, Μαριάνα.

Σημαντικότατη η παρουσία μιας πανέμορφης οικογένειας του Βασίλη, της Μαρίας & της μικρής τους Νεφέλης που είναι η νεότερη εθελόντρια για τα αδεσποτάκια. Μόλις 2 ετών, μπήκε άφοβα σε ένα χώρο με 140 σκυλάκια, έπαιξε, τα χάιδεψε & έβγαλε περίπατο ένα παρατημένο γκριφονάκι -πιο ψηλό από την ίδια τη μικρή μας εθελόντρια - με το οποίο συνεργάστηκαν άψογα & πέρασαν και οι δύο όμορφα.
Και αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι η αγάπη για τα ζώα, ο σεβασμός για κάθε μορφή ζωής, η εξοικείωση με τα πλάσματα του Θεού είναι ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ & ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Η Νεφέλη είναι για εμάς ίσως το φωτεινότερο παράδειγμα προς μίμηση που μας έκανε περήφανους!

Η προσπάθεια συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο από εθελοντές που αποφάσισαν να μην εγκαταλείψουν. Η Βασω & η Κατερίνα έστειλαν νέα σπιτάκια στη στέγη με δικά τους έξοδα. Πολλά κουβερτάκια επίσης, πολλά χαλάκια για να ζεστάνουν τα σκυλάκια της στέγης & αρκετά κιλά ξηράς τροφής ....

Η προσπάθεια συνεχίζεται καθώς οι ανάγκες της στέγης είναι καθημερινές.
Ανάγκες για:
φάρμακα (vibramicin, zylapour κλπ)
σκυλοσπιτάκια (μεσαία,μεγάλα)
κουβερτούλες
εθελοντική εργασία

Μπράβο σε όλους οσους ανέφερα και όσους τα ονόματα δεν ξέρω (και ζητώ συγνώμη).
Μπράβο σε νέα παιδιά που δεν εγκαταλείπουν.
Μπράβο στους ανθρώπους που αποδεικνύουν ότι η κοινωνία μας έχει ευαισθησίες.
Μπράβο στην αγαπημένη μας Νεφέλη που η εικόνα αυτής της μικρής νεραιδούλας που έβγαλε βόλτα ένα παρατημένο σκυλάκο χωρίς κανένα φόβο θα μας μείνει χαραγμένη στη καρδιά!

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
ADESPOTOLOGIO
(αν θέλετε να βοηθήσετε τη στέγη επικοινωνήστε μαζί μας στο christina_loh_1972@yahoo.gr, 6944860451 & θα σας φέρουμε σε επαφή είτε με την υπεύθυνη είτε με τους εθελοντές που έχουν αναλάβει συστηματικά την παροχή βοήθειας)

No comments:

Post a Comment

Translate