Search This Blog

Friday, November 6, 2009

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


Αγαπητά Μέλη και φίλοι του Ομίλου,
Σας ενημερώνουμε ότι ο Ροταριανός Όμιλος Αθήνα - Ζάππειο αποφάσισε να ενισχύσει το Έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας (www.filozoiki.gr), υποστηρίζοντας ενεργά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει η τελευταία, την Τρίτη 15/12 (από τις 11:00π.μ. μέχρι τις 07:00μ.μ.) και την Τετάρτη 16/12 (από τις 09:00π.μ. μέχρι τις 05:00μ.μ.), στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων (Πάρκο Ελευθερίας, στάση Μετρό: "Μέγαρο").
Ειδικότερα, στόχος του Ομίλου είναι η ενίσχυση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar είτε με την προσφορά κάποιου χρηματικού ποσού που θα μαζευτεί για το σκοπό αυτό, είτε προσφέροντας διάφορα είδη σπιτιού και ένδυσης που δεν χρειαζόμαστε πλέον και θέλουμε να τα προσφέρουμε στο bazaar προς διάθεση, είτε ακόμα και προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες των μελών και φίλων του Ομίλου κατά τις ημέρες της διοργάνωσης του Μπαζάρ.
Βοηθήστε μας να έχουμε την ευρύτερη δυνατή ποικιλία ειδών (κατά προτίμηση ειδών σπιτιού) προς διάθεση στο μπαζάρ. Επίσης χρειαζόμαστε εθελοντές κατά τις ημέρες της διοργάνωσης του μπαζάρ (απαιτούνται περίπου σαράντα (40)).
Τηλεφωνήστε μας για τις ώρες που μπορείτε να μας διαθέσετε. Η βοήθεια και παρουσία σας είναι πολύτιμη! Θυμηθείτε: "Ο σκύλος είναι το μοναδικό πλάσμα στη γη που αγαπάει εσάς περισσότερο από τον εαυτό του"
Σημειώνεται ότι τα έσοδα από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar θα διατεθούν για την ενίσχυση του Έργου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και ειδικότερα για την αγορά φαρμάκων και τροφών για τους μικρούς μας αδέσποτους φίλους.
Κάθε χρόνο από το Φιλοζωικό Κέντρο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας στο Κορωπί, περίπου 150-200 αδέσποτοι σκύλοι και γάτες βρίσκουν σπίτια και αγάπη. Πρόκειται για αδέσποτα που κανείς αρμόδιος φορεας ή δήμος δεν μπορεί να αναλάβει.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: Σέκερη Ιωάννα, Πρόεδρος
Ρ.Ο.Α.Ζ.: iasekeri@hotmail.com, 6945414870,
Σέκερη Ιωάννα Αριστέα Δικηγόρος, Πρόεδρος Ρ.Ο. Αθήνα - Ζάππειο
Λεωφ.Βουλιαγμένης αρ. 348 (Παράδρομος - 1ος Όροφος),
Αγ. Δημήτριος Αττικής T.K. 17342
Τηλ./Φαξ: 210-9934614 Κιν: 6945-414870 E-mail: iasekeri@hotmail.com

No comments:

Post a Comment

Translate