Search This Blog

Tuesday, December 15, 2009

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΩΝ 3 ΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΠΠΑΖΑΘ.ΤΑ ΖΩΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ!
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Σώστε τα 3 ζώα που θέλει να σκοτώσει το ΣΥΠΠΑΖΑΘ! Μπορεί να βρέθηκαν άνθρωποι να υιοθετήσουν τρία άτυχα σκυλιά που έπεσαν στα χέρια του (νύχια- βελόνες και σύριγγες για ευθανασία), αλλά οι υπεύθυνοι του ΣΥΠΠΑΖΑΘ επιμένουν πως αυτά ΠΡΕΠΕΙ να θανατωθούν!

Σήμερα (16/12) θα εκδικαστεί η υπόθεση...
Έχει σημασία η συμμετοχή όσων βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη, ώστε να γλιτώσουν τα τρία σκυλιά από το θάνατό!

Διαβάστε το ιστορικό της υπόθεσης ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://trupokarudos.blogspot.com/2009/07/blog-

Όταν το κράτος είναι ο δολοφόνος!
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΑ "ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ" ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ" ΤΟΥΣ: ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!

Ο ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ. (Σύνδεσμος Προστασίας και Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης) - ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ"!

Τα καμπανάκια είχαν χτυπήσει από πολύ νωρίς.
Στη Θεσσαλονίκη είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στους φιλόζωους πως τα ζώα που καταλήγουν στο ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ απλά δεν επιβιώνουν.
Ο πολύς κόσμος απλά δεν γνωρίζει τίποτα, δυστυχώς μια και τα παραδοσιακά Μ.Μ.Ε σφυρίζουν αδιάφορα -ΚΑΙ Ο ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ (ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ), ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ!". ΜΟΝΑΧΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ Μ.Μ.Ε ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΙΓΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ 3 ΖΩΕΣ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΣΠΙΤΙ...

TΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ:
Ο ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ. (Σύνδεσμος Προστασίας και Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης - το ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ πρόγραμμα 11 δήμων της Αν. Θεσσαλονίκης) έχει κρίνει ως επικίνδυνα 3 ζώα, και πρόκειται να προβεί άμεσα σε ευθανασία αυτών, παρότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ για να τα γλιτώσουν!

Το θέμα αυτό έχει μήνες που το παλεύουμε. 11 ζώα είναι κλεισμένα σε ενδιαίτημα (κοινώς πανσιόν) εδώ και πολύ καιρό, είναι κατατρομαγμένα και ταλαιπωρημένα, και μεταξύ αυτών είναι μία μαμά με τα κουτάβια της!!!

Να τονίσω ότι τα 11 ζώα περισυνελλέχθησαν από το ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ. μετά από απλές υπεύθυνες δηλώσεις πολιτών (κοινώς, πάω εγώ, γράφω ότι το σκυλί τάδε με δάγκωσε, και αυτοί τρέχουν και το μαζεύουν... κάνουν και μία επιτροπή, και χαίρεται!)

Μετά από επιστολές μας στο ΣΥ.Π.Π.Α.Ζ.Α.Θ., απλά αρνούνται να μας κοινοποιήσουν το οτιδήποτε, από τα πιο απλά (πχ από ποιους Δήμους περισυνελλέχθησαν τα εν λόγω ζώα) έως τα πιο αυτονόητα (πχ με ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ κρίθηκαν επικίνδυνα!!!) Ο Ν.3170/2003, άρθρο 1γ ορίζει: "Επικίνδυνο ζώο συντροφιάς είναι το ζώο συντροφιάς που εκδηλώνει απρόκλητα έντονη επιθετική συμπεριφορά προς τον άνθρωπο και τα άλλα ζώα, καθώς και το ζώο που πάσχει ή είναι φορέας σοβαρού νοσήματος, που μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο ή στα άλλα ζώα και δεν θεραπεύεται". Προσοχή παρακαλώ στη λέξη απρόκλητα! Έχουν κυριολεκτικά καβαλήσει το καλάμι, και τεράστιο ρόλο σε αυτό φέρει η έλλειψη συντονισμού των Σωματείων της πόλης!!!

Καλώ λοιπόν όλους εσάς, τους απλούς φιλόζωους, να κάνετε κάτι για να σώσουμε αυτά τα ζώα! Πάρτε τηλέφωνα, στείλτε φαξ, αύριο το πρωί κιόλας (γιατί από αύριο περιμένουμε την εκτέλεση της απόφασης), στα 2310 438.496 και Fax: 2310 438.941

Αν καταφέρουν και θανατώσουν αυτά τα ζώα, δε θα τους σταματάει τίποτα με τα εκατοντάδες επόμενα που ακολουθούν! Αν καταφέρουμε και τους σταματήσουμε αυτή τη φορά, θα μπορούμε να τους σταματάμε και όλες τις υπόλοιπες που θα επιχειρήσουν κάτι ανάλογο! Έχει τεράστια σημασία η δική σας συμμετοχή! Όποιοι μπορείτε, παρακαλώ τηλεφωνήστε ή στείλτε φαξ ή και email στο Δήμαρχο Καλαμαριάς κο. Τάκη Οικονομίδη (2313 314.101 ή http://www.kalamaria.gr/index.php?option=com_contact&Itemid=3) , ο οποίος είναι υπεύθυνος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα φέτος.

Read more: http://trupokarudos.blogspot.com/2009/07/blog-post_21.html#ixzz0ZmnXGTJv

No comments:

Post a Comment

Translate