Search This Blog

Wednesday, December 2, 2009

ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖ


ENHMEΡΩΣΗ 08/12/2009
Τα σκυλάκια απο το ΖΕΦΥΡΙ είναι ασφαλή.Μάθαμε ότι ο κύριος που έστειλε στο ΚΑΖ την έκκληση πήγε και τα πήρε με κίνδυνο της ζωής του.Το ένα ήταν δεμένο από χέρια & πόδια έτοιμο για να "σοϋβλιστεί".Στο άλλο είχαν ήδη κόψει την ουρά του.
Πάνω από 10 εθελοντές ανταποκρίθηκαν και τελικά τα σκυλάκια βρίσκονται τώρα ασφαλή & περιμένουν άμεσα το δικό τους σπίτι.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΑΝΣΙΟΝ, ΚΛΟΥΒΙΑ, ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ.
Το θέμα δεν είναι να σώζουμε μόνο από ένα φριχτό θάνατο τα ζώα.Είναι να τους βρίσκουμε άμεσα ένα σπίτι ώστε να είναι για πάντα ασφαλή & προστατευμένα.
Αναδημοσιεύω & το κείμενο από το ADESPOTA ZWA ADESPOTA ZWA
**********************************
Aυτα ειναι τα δυο μικρα απο το Ζεφυρι..ειναι αυτα που τα ειχαν οι γυφτοι παλουκωσει και στο ενα εκοψαν την ουρα του.τα εσωσε ενας κυριος.τωρα τα ζωακια τα εχουμε εμεις.πρεπει να δουμε πρωτα πως ειναι στην υγεια τους και μετα θα τα δωσουμε σε οικογενειες.ειναι και τα δυο μεσσαιο μεγεθος,μπορουν να ζησουν και μεσα στο σπιτι.παρακαλω βοηθηστε στην υιοθεσια τους.ειναι αρκετα φοβισμενα.6987338296(ευχαριστω την ρανια για την μεταφορα)

****************************
ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΚΑΖ
Αγπητοί φίλοι,

Έρχομαι για πρώτη φορά να ζητήσω τη βοήθειά σας για να σωθούν δύο σκυλάκια.

Μέχρι τώρα ό,τι βρίσκαμε το φιλοξενούσαμε στο καταφύγιο και μαζί μ' αυτά φιλοξενούσαμε κι ό,τι άλλα μπορούσαμε άλλων σωματείων και φιλόζωων αν είχαμε κάποια άδεια θέση.

Το θέμα έχει ως εξής:
Σήμερα με πήρε τηλέφωνο κάποιος κύριος από το Ίλιο ο οποίος βρήκε δύο κουτάβια και τα έβαλε στο ακατοίκητο πατρικό του σπίτι στο "αμαρτωλό" Ζεφείρι.

Όμως παιδιά από τον κοντινό καταυλισμό τσιγγάνων τα πέρνουν από εκεί και τα βασανίζουν. Το ένα που μοιάζει, όπως μου είπε, με μαύρο βέλγικο λυκόσκυλο το είχαν πιάσει και δέσει επάνω σε σιδερόβεργα, χέρια πόδια, και το είχαν εκεί κρεμασμένο σαν έτοιμο για σούβλισμα. Τώρα πάλι το είχανε ξαναπιάσει και του κόψανε την ουρά κι είχε πλημυρίσει το σκυλί με αίμα.

Τώρα μην με ρωτάτε με ποιά λογική έβαλε ο άνθρωπος αυτός τα ζωάκια μέσα στο ακατοίκητο σπίτι. Έτσι κατάλαβε την σωτηρία τους.

Το καταφύγιο δεν μπορεί να τα φιλοξενήσει γιατί έχουμε κάποιον ιό και τα κουτάβια αρρωσταίνουν κι όσες απολυμάνσεις κι αν κάνουμε εξακολουθούμε κι έχουμε τέτοια περιστατικά. Για μερικούς μήνες δεν μπορούμε να βάλουμε άλλα κουτάβια μέσα, ώστε να σταματήσει η ανακύκλωση του μικροβίου.

Ποιός θα μπορούσε να αναλάβει αυτά τα δύο κουταβάκια και να τα λυτρώσει από το μαρτύριο που περνάνε στα χέρια αυτών των παιδιών;;

Το τηλέφωνο του ανθρώπου που μου μίλησε είναι 6937 701 362 κ. Θανάσης Χατζηιωάννου.

Ευχαριστώ
ΚΑΖΒάνα Θεοδωρίδου

No comments:

Post a Comment

Translate