Search This Blog

Thursday, December 24, 2009

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Μπορεί οι συνθήκες να μη μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε μία μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για να σας παρουσιάσουμε το λογότυπο, μπορεί να αρνήθηκαν να μας δανείσουν χώρους και να προσφέρουν τη βοήθειά τους, όμως εμείς δεν σταματάμε την προσπάθεια! Γιατί όταν βλέπουμε τα μηνύματα των εθελοντών που με τόση φαντασία και δημιουργικότητα έφτιαξαν πανέμορφα εορταστικά λογότυπα για το διαγωνισμό μας, οι ελπίδες μας αναπτερώνονται. Καθώς, η φαντασία γεννά πάντα διεξόδους. Όταν βλέπουμε τα email με τις ψήφους σας, πειθόμαστε ότι υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε. Η συμμετοχή μας ενώνει και όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα! Και όταν βλέπουμε όλους εσάς με τόσο κέφι και δύναμη στις εξορμήσεις, τότε είμαστε σίγουροι ότι πρέπει να συνεχίσουμε και το έργο όλων μας, μαζί με τη δική σας συμμετοχή, μπορεί μόνο να μεγαλώσει!

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το εορταστικό λογότυπο του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας και των Εθελοντών του!



Η επιλογή ήταν δύσκολη, καθώς υπήρχε κόντρα στις ψήφους σας ανάμεσα σε 2 προτάσεις, αλλά τελικά, επικράτησε η υποφαινόμενη! Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους συμμετείχαν και μας έστειλαν τις υπέροχες προτάσεις τους και φυσικά όλους εσάς που ψηφίσατε την αγαπημένη σας!

Μπορείτε να παραγγείλετε το δικό σας μπλουζάκι ή μία κούπα του καφέ με το εορταστικό μας λογότυπο στo email: adespota.ethelontes@gmail.com (μην ξεχνάτε το μέγεθος στην μπλούζα και τον αριθμό τεμαχίων που θέλετε).

Να είστε όλοι καλά, Χρόνια σας Πολλά και ευχόμαστε το νέο έτος να ανοίξει ακόμα περισσότερες αγκαλιές και καρδιές για τα αδεσποτάκια!


Με τις θερμότερες ευχές μου,
Fairy Dogmother

No comments:

Post a Comment

Translate