Search This Blog

Thursday, January 7, 2010

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΖΩΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ



Κοπή της Κουταβόπιτας 2010!
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 15.00-17.00

Ελάτε με την οικογένεια και τους τετράποδους φίλους σας στην 1η ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας για όλα τα κουτάβια και τα σκυλάκια του Καταφυγίου Ζώων Νέας Φιλαδέλφειας! (Dekeleias & Troados Odos)
Θα σας περιμένει μία πελώρια βασιλόπιτα, ειδικά φτιαγμένη για σκύλους και με γούρι για τον τυχερό τετράποδο φιλαράκο μας, καθώς και σοκολατένιο κέικ για τους δίποδους επισκέπτες. Επιπλέον, θα υπάρχουν άφθονα δώρα και βραβεία για τυχερά σκυλάκια και ανθρώπους από διάφορα τοπικά καταστήματα καλλωπισμού ζώων και πετ-σοπς.
Για να συμμετάσχετε στην χαρούμενη, γιορτινή παρέα μας, πρέπει να κάνετε μία δωρεά ή/και να μας φέρετε ένα από τα αντικείμενα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των ευχών μας:(http://www.friendsofanimals-nf.com/wishlist.html)
Παρακαλώ ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας μόνο αν είστε 100% σίγουροι ότι θα έρθετε, δεδομένου ότι ο όγκος της δουλειάς και το κόστος που συνεπάγεται η όλη προετοιμασία θα εξαρτηθεί από τον ακριβή αριθμό των ατόμων που θα παρευρεθούν στη γιορτή μας!

Για να ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να έρθετε με αυτοκίνητο, λεωφορείο ή μετρό, παρακαλώ πατήστε:http://www.friendsofanimals-nf.comΓια πληροφορίες επικοινωνήστε με την Kiki Karathanassi στο 694-494-9741 / puppypita@friendsofanimals-nf.com

No comments:

Post a Comment

Translate