Search This Blog

Sunday, January 24, 2010

ΑΠΑΓΩΓΗ.ΚΑΝΕΛΛΟΣ...



Την Τετάρτη στις 20/1/2010 το απόγευμα στις 17:00, έχοντας το σκύλο μου μέσα στο αυτοκίνητο, πάρκαρα στην οδό Σατωμβριάνδου στην Ομόνοια και πετάχτηκα να ψωνίσω μερικά πράγματα.

Ο Κανέλος παρέμεινε μέσα στο αυτοκίνητο όπως συνήθως γινόταν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Λίγη ώρα αργότερα, γυρνώντας στο αυτοκίνητο διαπίστωσα ότι το αυτοκίνητο είχε παραβιαστεί παρόλα αυτά οι πόρτες και τα παράθυρά του ήταν κλειστά.

Από μέσα είχαν αφαιρεθεί διάφορα αντικείμενα, καθώς και ο Κανέλος, η κουβέρτα του και το καλάθι του.

Η κλοπή πραγματοποιήθηκε από junkies οι οποίοι ενώ πήραν το navigator που ήταν στο ντουλαπάκι και ένα κινητό, δεν πήραν καν τους σχετικούς φορτιστές. Ούτε καν τα χαρτιά του αυτοκινήτου, κλειδιά ή ότι άλλο ήταν εκεί.

Σκοπός τους ήταν να πάρουν ότι μπορεί να πουληθεί εύκολα και μέσα σε αυτά θεώρησαν αντικείμενο για πώληση και τον Κανέλο. Και τον πήραν.

Μέσα από την εφαρμογή του iPhone έλεγξα αμέσως που είναι το κινητό που κλάπηκε και εντοπίστηκε στην οδό Λυκούργου. Παρόλα αυτά το είχαν κλείσει.

Πήγα αμέσως εκεί και μέσω μίας άστεγης κυρίας, οδηγήθηκα μέσα στα στενάκια που γίνονται τα deals σε μία προσπάθεια να εντοπίσουμε κάποιον που είχε τον Κανέλο.

Μάταια.

Ελπίζοντας ότι ο Κανέλος έχει λουρί με το τηλέφωνο του σπιτιού μας, ελπίζω ότι επειδή ένα σκυλί δεν πωλείται εύκολα, ίσως σκεφτούν ότι ο πιό κατάλληλος υποψήφιος για αφγορά είμαι εγώ. Ας το ελπίσουμε...

Παρόλα αυτά, δημιουργώ αυτό το group ώστε η πληροφορία να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάσταση.

Πότε δεν ξέρουμε, ποιός μπορεί να τον δει, ποιός ανυποψίαστος φιλόζωος μπορεί αύριο το πρωί να τον αγοράσει, ή ακόμη (ούτε αν το σκέφτομαι δεν θέλω) ότι επειδή δεν θα μπορέσουν εύκολα να το πουλήσουν, ίσως αποφασίσουν να το αφήσουν ελεύθερο.... Και ό λόγος που δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι αυτό είναι ότι ο Κανέλος την ημέρα ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ λόγω προβλήματος που έχει στην κόρη των ματιών.

Αν οποισδήποτε μάθει, δει ακούσει για τον Κανέλο, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Αν οποιοσδήποτε που περνάει από Ομόνοια δει ένα μικρό Κανελί σκυλί με μεγάλα αυτιά, ας επικοινωνήσει μαζί μου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ :

ΟΝΟΜΑ : ΚΑΝΕΛΟΣ
ΡΑΤΣΑ : MINIATURE PINCHER
ΧΡΩΜΑ : ΚΑΝΕΛΙ
ΗΛΙΚΙΑ : 8.5 ΕΤΩΝ
ΒΑΡΟΣ : 4.5 κιλά.
ΜΕΓΕΘΟΣ : ΕΝΗΛΙΚΗΣ ΓΑΤΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 694 93 54 000

Την ώρα που κλάπηκε φορούσε πορτοκαλί λουράκι με μεταλλική ταυτότητα και αθλητικό μπλουζάκι άσπρο με κόκκινα μανίκια και μαύρη στάμπα στην πλάτη.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ
ΕΧΕΙ CHIP
ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΞΟΓΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΦΑΣΟΛΙΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟΣ
ΤΡΕΜΕΙ ΕΥΚΟΛΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ GROUP ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΟ.

Ευχαριστώ Πολύ για τον χρόνο σας.

Ανδρέας

No comments:

Post a Comment

Translate