Search This Blog

Wednesday, February 24, 2010

ΝΤΕΝΥ...ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ



Ντένυ ο τρομερά…φιλικός!!!

Είναι η έκφραση του προσώπου του κ το βαθύ του βλέμμα που σε…καθηλώνουν μπροστά του. Είναι το κουτάβι που σ κάνει «κλικ» κ ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλά σκυλιά. Είναι οι ευγενικοί διακριτικοί του τρόποι, σε συνδυασμό με την αρχική επιφυλακτικότητα κ ντροπαλότητα που δείχνει…. Είναι ο συνδυασμός χαρακτήρα που….συναρπάζει. Υπέροχο μυώδες κορμί, μεγάλη αντιληπτική ικανότητα, ο μόλις χρονιαρης Ντένυ, είναι για…γερούς κι απαιτητικούς λύτες!!!!

Απίστευτα φιλικός με ανθρώπους κ σκυλιά, υπομονετικός κι υπάκουος, μαθημενος στο σπιτικο τρόπο ζωής.. Είναι προς τιμή του που παρά τα όσα πέρασε, λάμπει με το μεγαλείο της προσωπικότητας του. Είναι φροντισμένος κι εμβολιασμένος.

Θα δοθεί εντός αττικής, με μικροτσίπ και φορμα υιοθεσίας από το «σύλλογο φίλοι των ζωων χαλανδριου» στον άνθρωπο που θα αναγνωρίσει κι εκτιμήσει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του κ θα τον κάνει παντοτινό σύντροφο ζωής στο σπίτι του κ στην καρδιά του.

Ο Ντενυ, ο τρομερός αυτός κούταβος, περιμένει να τον πάρετε από το χώρο που προσωρινά φιλοξενείται κ να του δώσετε την ευκαιρία να σας ξετυλίξει τα προσόντα του. . Τηλεφωνήστε στην Όλγα στο 6945386096. Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση καθώς κι άλλες φωτός στείλτε στο olgazoa@yahoo.gr

No comments:

Post a Comment

Translate