Search This Blog

Monday, February 1, 2010

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ENET ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=122347

κτρονική Έκδοση

Για τα αδέσποτα που αγαπούσαν, στην Ελευσίνα μια φορά

Τελευταία ενημέρωση:

Ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας ιδρύθηκε το 2003 και από τότε μέχρι σήμερα παλεύει καθημερινά για την ευζωία των αδέσποτων. Ο Σύλλογος φροντίζει για τις στειρώσεις, τους εμβολιασμούς, την ιατρική περίθαψη, τη φιλοξενία και την ανέυρεση κατάλληλων οικογενειών για τους εκατοντάδες αδέσποτους φίλους μας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια δράσης του συλλόγου, έχουν σωθει περισσότερα από 600 κακοποιημένα και άρρωστα σκυλάκια, ενώ πολλά από αυτά έχουν βρει την αγάπη που τους αξίζει σε εξαιρετικές οικογένειες.

Καθημερινά οι εθελοντές του Συλλόγου, καλούνται να αναλάβουν νέα περιστατικά ζώων, συναντούν εικόνες φρίκης και έρχονται αντιμέτωποι με δηλητηριάσεις ζώων και κακοποιήσεις. Γι’ αυτούς τους λόγους χρειάζονται άμεσα την υποστήριξη και βοήθειά σας, η οποία μπορεί να είναι υπό τη μορφή προσφοράς μιας σακουλίτσας ξηράς τροφής, φαρμάκων ή και εθελοντισμού για μεταφορά κ.α. Ο Σύλλογος δεν έχει στήριξη από κρατικούς φορείς. Ο Δήμος Ελευσίνας έχει βοηθήσει μόνο σε 75 στειρώσεις και δίνοντας μετά από πιέσεις, 2000 ευρώ ετησίως (!) τη στιγμή που μόνο οι τροφές των ζώων στοιχίζουν 800 ευρώ το μήνα. Οι φιλόζωοι μόνο δεν αρκούν να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες των αδέσποτων και ο χώρος που προσωρινά φιλοξενούνται τα ζώα δεν είναι ο κατάλληλος. Η πολιτεία οφείλει να μην κλείνει τα μάτια της.

Τη Δευτέρα 18/1, στις 6 το απόγευμα, ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην Ελευσίνα, στο Αμφιθέατρο, Νικολαΐδου 76. Η πρόσκληση κοστίζει 14 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στις τεράστιες ανάγκες του Συλλόγου. Η συμμετοχή σας θα κάνει τη διαφορά στη ζωή των αδέσποτων! Αν θέλετε να προμηθευτείτε πρόσκληση για την πίτα ή να βοηθήσετε το έργο του Συλλόγου, επικοινωνήστε με την Πρόεδρο κα Λίλα Αθανασιάδη στο 6972268514 ή πληκρολογήστε http://adespotathriasio.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Translate