Search This Blog

Monday, March 29, 2010

ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ

Τα πέντε σκυλάκια (Μάης, Ιούνης, Μπουμπού, Καλυψώ και Τζούλης) μέχρι πέρυσι (άνοιξη 2009) ζούσαν στο κτήμα Συγγρού και απολάμβαναν τη φροντίδα εθελοντών που καθημερινά τα επισκέπτονταν, τα τάιζαν, τα εμβολίαζαν και τα στείρωσαν.
Ξαφνικά η παρουσία τους κρίθηκε ενοχλητική από κάποιους «ανθρώπους» και σε μια από τις καθημερινές επισκέψεις τους οι εθελοντές τα βρήκαν να σφαδάζουν από τυος πόνους. Κάποιος τα είχε δηλητηριάσει. Χάρη στην ετοιμότητα των ανθρώπων που τα φρόντιζαν τα σκυλάκια σώθηκαν την τελευταία στιγμή και μεταφέρθηκαν σε πανσιόν στον Μαραθώνα αφού άλλη μια μέρα στο κτήμα μπορούσε να αποβεί μοιραία.
Έκτοτε ζουν εκεί, οι εθελοντές τα επισκέπτονται κάθε βδομάδα και έτσι τα σκυλάκια είναι πλήρως φροντισμένα, υγιέστατα και κοινωνικοποιημένα.΄Όμως όπως αντιλαμβανόμαστε το κόστος είναι αρκετά υψηλό οπότε πρέπει πλέον να βρουν μόνιμα σπιτάκια και οικογένειες υπεύθυνες που θα τα αγαπήσουν και θα τα βάλουν στη ζωή τους.



Τα δύο αδερφάκια, ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι 3 ½ ετών, στειρωμένα και δίδονται προς υιοθεσία μαζί, μιας και μαζί έχουν περάσει όλη τη ζωή τους και είναι αχώριστοι!





Η Μπουμπού είναι 7 ετών, στειρωμένη και μαθημένη σε σπίτι (φαίνεται από τους τρόπους της). Εγκαταλείφθηκε στο δάσος και ενσωματώθηκε στην ομάδα των υπολοίπων. Είναι μια πολύ τρυφερή και γλυκιά σκυλίτσα που ανάθρεψε τα δύο αδερφάκια (Μάιο και Ιούνιο).
Κατάλληλη και για διαμέρισμα, δεν συμβιώνει όμως με γατούλες.








Η Καλυψώ είναι βελγικό λυκόσκυλο, 1 ½ /έτους, στειρωμένη και βρέθηκε και αυτή κουταβάκι στο κτήμα Συγγρού.






Και τέλος ο Ιούλης (Τζούλης) ο οποίος είναι 4-5 ετών, στειρωμένος, εγκαταλελειμμένος και αυτός από σπίτι, φιλικός και χαδιάρης.


Όλα τα σκυλάκια είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, υγιέστατα και θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας και microchip.
Τηλ επικοινωνίας : 210 8018418 ( κ.Δελίνα), delina5656@yahoo.gr









No comments:

Post a Comment

Translate