Search This Blog

Tuesday, March 9, 2010

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΖΟΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ & ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ STARDOGS


Στην προσπάθεια αλλαγής πλεύσης & δράσης του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας , ενεργός συμπαραστάτης ο κος Γιάννης Αραχωβίτης & η Σχολή Θετικής Εκπαίδευσης Stardogs http://www.stardogs.gr.

Συγκεκριμένα το StarDogs προσφέρει μια Δωρεάν επίσκεψη εκπαιδευτή για όσα σκυλάκια υιοθετηθούν από την Ζωοφιλική Ελευσίνας για τους μήνες Μάρτιο Απρίλιο του 2010.

Το StarDogs παρέχει υπηρεσίες σχετικές με την εκπαίδευση ζώων και προάγει τις ζωοφιλικές , θετικές μορφές εκπαίδευσης...Έχοντας αφήσει πια πίσω τις παραδοσιακές μεθόδους εκπαίδευσης (που στηρίζονταν στον εξαναγκασμό, στη ψυχολογική πίεση και τη σωματική βία, πνίχτες κ.λ.π.) και βρίσκοντας πρόσφορο χώρο προσωπικής έκφρασης, ο κ. Αραχωβίτης αποφάσισε να διαδώσει τις φιλικές μορφές εκπαίδευσης ζώων στην Ελλάδα. To StarDogs σύντομα έγινε ταυτόσημο με τις ήπιες και θετικές και ευχάριστες προς το ζώο και τον ιδιοκτήτη μορφές επικοινωνίας.

Σύντομα ακολούθησαν σχετικές εκδόσεις βιβλίων, μηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού, CD και DVD και πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε κινηματογραφικές παραγωγές. Τα ετήσια σεμινάρια του StarDogs έγιναν θεσμός... ενω τα βιβλία του μεταφράστηκαν στα Αγγλικά και στα Τούρκικα. Σύντομα το StarDogs ξεπέρασε τα Ελληνικά σύνορα με συνεργασίες σε Αγγλία και Τουρκία.


Εμεις σας δίνουμε τα εφόδια να ξεκινήσετε την αρμονική σας συμβίωση με ένα από τα σκυλάκια του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας.

ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ?


Επικοινωνία > Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας & Εθελοντές
6972268514, 6944860451, 6942830897

No comments:

Post a Comment

Translate