Search This Blog

Wednesday, April 21, 2010

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ 17/4/2010 ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ



Το Σαββατοκύριακο 17-18/04/2010 ήταν γεμάτο από δράσεις και εκδηλώσεις αγάπης για τους αδέσποτους φίλους μας της Ελευσίνας.

Το Σάββατο παλιοί αλλά και νέοι φίλοι συναντηθήκαμε στην άστεγη-στέγη του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας, βελτιώσαμε τις εγκαταστάσεις, ταΐσαμε και καθαρίσαμε τα σκυλάκια και ψεκάσαμε ζώα και χώρους καθώς το πρόβλημα με τα παράσιτα είναι τεράστιο.

Ευχαριστούμε πολύ τους :
Ελένη και Κυριάκο, Σάντυ – Δημήτρη, Γαρυφαλλιά – Γιώργο, Μαίρη, Γιώργο, Μαρία, Κατερίνα, Βάσω, Νίκο, Βασίλη – Μαρία, Μυρτώ, Ροζίνα.




Και πιο πολύ όλοι εμείς οι εθελοντές ευχαριστούμε εκ μέρους των τετράποδων φίλων μας τους Λίλα – Μαρία - Νίκο που με αυταπάρνηση και απόλυτη αφοσίωση φροντίζουν τα 90 σκυλάκια του Συλλόγου.

Οι καλύτερες στιγμές της ημέρας, τότε που αισθανόμαστε όλοι ότι ο κόπος και οι πίκρες που κατά καιρούς βιώνουμε, έχουν κάποιο σκοπό, ήταν όταν ο Γιώργος υιοθέτησε τον Μπέκαμ (ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!), τον κούταβο που πριν 3 εβδομάδες «φιλόζωος» έριξε πάνω από τα πλέγματα :








και όταν η Σάντυ με τον Δημήτρη αποφάσισαν να φιλοξενήσουν την Κλέλια (την μικρούλα κουταβίνα – και αυτή μαζί με τα αδερφάκια της βρέθηκε στα χέρια μας μέσω της γνωστής οδού του … συρματοπλέγματος) μέχρι να βρει σπίτι, ώστε να φύγει από το αφιλόξενο περιβάλλον της στέγης.









Γιώργο, Σάντυ και Δημήτρη σας ευχαριστούμε πολύ!

Το ραντεβού θα ανανεωθεί σε σύντομο διάστημα γιατί τα σκυλάκια χρήζουν συνεχούς αποπαρασίτωσης, μέχρι τότε όμως πρέπει να συγκεντρώσουμε:
FRONTLINE (μπουκάλια και αμπούλες) – SEBACIL – KILTIX (περιλαίμια) – SCALIBOR – ADVANTIX
Σε περίπτωση που θέλετε να συνεισφέρετε με κάποιο από τα παραπάνω είδη σημειώσατε ότι τα σημεία συγκέντρωσης των ειδών είναι ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΒΑΡΗ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Παράδοση πάντα κατόπιν συνεννοήσεως!
Επικοινωνία: (κατά προτίμηση γραπτή)
6944860451, christina_loh_1972@yahoo.gr
6942830897, r_christodoulatou@yahoo.gr










No comments:

Post a Comment

Translate