Search This Blog

Friday, April 30, 2010

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ BAZAAR 24-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ BAZAAR
ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
24-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
· Μαρία, Βασίλης & Νεφέλη Λαντέρκι
· Τόλης Σκέτος
· Αγγελική Καψάλη & Χρήστος
· Μαριάννα & Δέσποινα Καπουράλου
· Φραντζέσκα Τσικούδη
· Κατερίνα Δούκα
· Λίλα Αθανασιάδη
· Βάσω Καρμπώνη & Δανάη
· Ροζίνα Χριστοδουλάτου
· Μυρτώ Απαλού

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Στις 24 & 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ένα διήμερο παζάρι για την ενίσχυση των αδέσποτων που περιθάλπτει o Φιλοζωϊκος Σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας. Χάρη στην μεσολάβηση των μελών της ομάδας μας Βασίλη και Μαρίας Λαντέρκι, εθελοντών σε πολλά σωματεία της Αττικής, ευγενικά παραχωρήθηκε χώρος και στον Ζ.Σ...

Οπως κάθε φορά το παζάρι ήταν ανοιχτό & φιλοξένησε αφιλοκερδώς τον Σύλλογο μας ώστε να ενισχυθούν & τα αδεσποτάκια της Ελευσίνας. Γιατί ο Σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας μας δίνει εδώ και καιρό μαθήματα εξαιρετικής οργάνωσης, πρωτότυπων εκδηλώσεων και το κυριότερο συνεργασίας και σύμπνοιας.

Σε αυτή την εκδήλωση τα αδεσποτάκια του Ζ.Σ.Ε κατάφεραν να ενισχυθούν οικονομικά με το συνολικό ποσό των 200 ευρώ τα οποία διατέθηκαν αμέσως για την κάλυψη οφειλών σε κτηνιάτρους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρέστησαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση. Όλους τους εθελοντές ανεξαιρέτως που προσέφεραν ή έφτιαξαν πράγματα προς πώληση, που βοήθησαν να στηθούν οι πάγκοι μας και παρευρέθηκαν όσες ώρες μπορούσαν ώστε να εκπροσωπηθεί επαρκώς ο Σύλλογος. Ευχαριστούμε θερμότατα επίσης όλη την ομάδα της Φιλαδέλφειας για την κατανόηση, το ενδιαφέρον και την βοήθεια που μας προσφέρει με όποιον τρόπο μπορεί. Ευχαριστούμε ακόμη όλους όσους ήρθαν για να στηρίξουν την προσπάθεια και προσέφεραν είτε οικονομικά ή με άλλους τρόπους, όπως το ενδιαφέρον που έδειξαν για τον Ζ.Σ.Ε.

Κυρίως θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εθελόντρια Helen Siwak της ομάδας της Φιλαδέλφειας που προσέφερε και θα συνεχίσει εξ αποστάσεως να προσφέρει πολλά στο χώρο του εθελοντισμού και στα αδέσποτα.
Να της ευχηθούμε καλό ταξίδι και να της πούμε ότι θα λείψει σε όσους αγωνίζονται για τα αδέσποτα και ακόμη περισσότερο στα ίδια τα ζωάκια, καθώς φεύγει μαζί με την οικογένειά της από την Ελλάδα .
Ελπίζουμε- αν και είμαστε σίγουροι- ότι και στην πατρίδα της θα προσφέρει τα ίδια και περισσότερα σε όσους την έχουν ανάγκη!


ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη & την ευγνωμοσύνη ενός αδέσποτου!

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣhttp://adespotathriasio.blogspot.gr, www.zse.gr

No comments:

Post a Comment

Translate