Search This Blog

Monday, June 21, 2010

Eξόρμηση στην άστεγη-στέγη 20/6/2010




ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!


Για άλλη μια φορά η έκκληση για βοήθεια του Ζωοφιλικού Συλλόγου Ελευσίνας αποτέλεσε την αφορμή για να βρεθούμε παλιοί αλλά και νέοι φίλοι και να φροντίσουμε τα αδεσποτάκια της Ελευσίνας.
Χάρη στην κινητοποίηση φίλων και εθελοντών καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τροφές που θα εξασφαλίσουν τα σκυλάκια για 2-3 βδομάδες, φάρμακα και frontline ώστε να γίνει βιώσιμη η παραμονή τους στο άτυπο καταφύγιο και να αποκτήσουν το δικαίωμα στην ελπίδα να βρουν το δικό τους σπίτι και μια οικογένεια που θα τα φροντίζει και θα τα αγαπά.
Ευχαριστούμε θερμά τους Νικόλ, Ηλία, Γαρυφαλιά, Γιώργο, Μυρτώ, Ελένη, Κυριάκο, Χριστίνα Κ., Κατερίνα Δ., Νίκο, Μαρία, Αγγελική, Χρήστο, Ροζίνα και Χριστινούλα (που ακόμα και από μακριά φροντίζει για τα αδεσποτάκια και στιγμή δεν τα βγάζει από το μυαλό της). Όλοι μαζί κάτω από τον καυτό ήλιο της Ελευσίνας ταΐσαμε, δροσίσαμε και καθαρίσαμε τα σκυλάκια μας. Μέχρι που μαυρίσαμε κιόλας :)
Επίσης παραπάνω από πολύτιμη η βοήθεια των Μαρία, Βασίλη, Μάγδας, Ματίνας, Έφης, Κώστα, Ειρήνης, Κατερίνας, και Άννα-Μαρίας. Έχετε μια μεγάλη σκυλοαγκαλιά J και ελπίζουμε την επόμενη φορά να σας γνωρίσουμε και να κουνήσουμε ουρίτσες!
Τέλος το ευχαριστώ δεν φτάνει για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μας προς τον κ.Δημήτρη Κουκουναράκη και την εταιρεία Μιμίκος που χάρη στην ευγενική τους χορηγία τα σκυλάκια μας γλίτωσαν τον εφιάλτη της πείνας και γέμισαν τις κοιλίτσες τους με πεντανόστιμες λιχουδιές! Να είστε όλα καλά. Ελπίζουμε να ανταμώσουμε σύντομα!

No comments:

Post a Comment

Translate