Search This Blog

Tuesday, September 7, 2010

WAGATHON 2010, 02-03/10/2010



Το Wag-A-Thon ειναι ενας θεσμος που λαμβανει χωρα σε ολη την Υφηλιο (μπορειτε να το αναζητησετε στο Google ή το Yahoo) και προκειται για μια διοργανωση που συγκεντρωνει χρηματα και οι συμμετεχοντες μπορουν ειτε να εγγραφουν, ειτε να μαζεψουν δωρεες απο φιλους, συγγενεις και να περπατησουν για καποιες ωρες με τα σκυλακια. Με τον τροπο αυτο συμβαλλουν στην συγκεντρωση χρηματων για τον Συλλογο που αφορα και ενισχυει την δουλεια που γινεται απο τους διαφορους συμμετεχοντες Συλλογους ανα την Ελλαδα.

Στις 2 και 3 Οκτωβριου ο Φιλοζωϊκος Συλλογος Νεας Φιλαδελφειας θα οργανωσει το διημερο Φεστιβαλ για ολους τους Φιλοζωους.

Στο περσινο διημερο Μαραθωνιο για Σκυλακια, Wag-A-Thon, συμμετειχαν χιλιαδες ανθρωποι, πανω απο 150 σκυλακια και μαζεψαμε πανω απο 9.000 ευρω για τα εξοδα του Καταφυγιου μας και για πεντε ακομα καταφυγια διασωσης αδεσποτων.

Εδω μπορειτε να βρειτε το λινκ για το περσινο Wag-A-Thon: www.friendsofanimals-nf.com/WagAThon2010.html

Θα ανακοινωθουν συντομα οι ακριβεις ημερομηνιες του Φεστιβαλ, αλλα εως τωρα αυτες ειναι οι επιβεβαιωμενες:

ΣΑΒΒΑΤΟ / ΚΥΡΙΑΚΗ απο τις 9 το πρωι εως τις 9 το βραδυ ειναι το Φθινοπωρινο μας Παζαρι. Θα υπαρχουν ολα οσα περιμενετε σε ενα παζαρι και επιπλεον θα νοικιαζουμε χωρο ( για 2 μερες ειναι 50ευρω και θα φερετε το δικο σας τραπεζι), επισης θα γινουν Καλλιστεια για Σκυλακια και Γατουλες, θα υπαρχει χωρος για να δειτε τα κουταβακια μας, χειρονακτικες εργασιες και ζωγραφικη για μικρα παιδακια και πολλα ακομα.

ΚΥΡΙΑΚΗ ειναι η δευτερη μεσα για το 2ο Ετησιο Wag-A-Thon οπου η εγγραφη θα αρχιζει στις 9 το πρωι και θα ολοκληρωθει στις 12 το μεσημερι για εσας κ για το σκυλακι σας απο τις 12 το μεσημερι εως τις 3 το απογευμα. Θα ακολουθησουμε μεγαλυτερη διαδρομη αυτη τον χρονο για ολους οσους συμμετεχουν για να απολαυσουν τη βολτα τους.

Εαν εσεις κ η οικογενεια σας θελετε να συμμετεχετε στο Wag-A-Thon, θα σας σταλει ενα μειλ οταν θα ειναι ετοιμη η ιστοσελιδα μας για να δεχτει 'Περπατητες και Ομαδες' που θελουν να εγγραφουν.

Εαν εσεις ή η επιχειρηση σας θελετε να γινετε ΧΟΡΗΓΟΙ του διημερου φεστιβαλ μας (ειτε οικονομικα έιτε με το να προσφερετε αντικειμενα, τροφιμα, δωρα κτλ) παρακαλω πολυ στειλτε μας μειλ στην διευθυνση: sponsor@friendsofanimals-nf.com με τις ιδεες σας.

Εαν εσεις, η οικογενεια σας ή οι φιλοι σας θελετε να συμμετεχετε ως ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στο παζαρι και το Wag-A-Thon, με το να βοηθησετε στο στησιμο των τραπεζιων, να ειστε πωλητες στα αντικειμενα μας, να ειστε πωλητες στους καφεδες/φαγητο μας, να διανεμετε πληροφοριες και αφισες του Συλλογου μας, να βοηθησετε στην καθαριοτητα, να περπατησετε καποια σκυλακια, να βοηθησετε με τα σκυλακια που θα παρουν οι επισκεπτες απο το καταφυγιο, να ειστε στο σημειο εγγραφης των επισκεπτων ή ενα σωρο ακομα τοτε παρακαλω πολυ στειλτε μειλ στο: WAGvolunteering@friendsofanimals-nf.com.


Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ http://www.friendsofanimals-nf.com/WagAThon2010.html

CONTACT:

Helen Siwak, Event Coordinator - English only helen@friendsofanimals-nf.com 001-604-232-9941 between Sept. 7 to Sept. 14 (Coordinator in Canada)


Maria Paloglou, Event Assistant - Greek/English 699-591-7437 between Sept. 16 and Oct. 3 (Coordinator in Athens)

No comments:

Post a Comment

Translate