Search This Blog

Saturday, October 9, 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ/ΖΩΟΦΙΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?????

Πολλοί εθελοντές, σωματεία & πολίτες ανά καιρούς απευθυνθύκαμε στους δήμους προκειμένου να μας βοηθήσουν σε διάφορα περιστατικά.

Αυτά τα περιστικά συνήθως αφορούν σε: κακοποιήσεις, εγκατάλειψη, παράνομη εκτροφή & βασανισμό ζώων συντροφιάς, σε χτυπημένα από αυτοκίνητα ζώα, σε κυνομαχίες, στην ανάγκη ενημέρωσης πολιτών , σε τσίρκο με ζώα & πολλά άλλα.

Προεκλογικά λοιπόν ας θέσουμε τους ανθρώπους αυτούς προ των ευθυνών τους.
Επ ουδενί δεν θα κρίνουμε τους δημοτικούς άρχοντες με βάση τα φιλοζωικά τους αισθήματα.
Τους κρίνουμε με βάση την αποτελεσματικότητα τους ως αιρετών αρχών στη διαχείριση του περιβάλλοντος (στο οποίο σαφώς συμπεριλαμβάνονται τα ζώα συντροφιάς)
Τους κρίνουμε με βάση το αν κατάφεραν να διαχειριστούν κόσμια τους πολιτές, να τους εξυπηρετήσουν & να εφαρμόσουν τη νομοθεσία ή αν απλά υποσχέθηκαν προκειμένου να εξασφαλίσουν ψήφους!

Σε αυτή τη σελίδα περιμένω τη δική σας ιστορία ως comment -παρακαλώ να χωρά σε ένα comment αν ειναι εφικτό-(ή στείλτε τη στο saveileia2@yahoo.gr με το τίτλο δημοτικές εκλογές 2010)
Σύντομη, περιεκτική & πραγματικά γεγονότα χωρίς εμπάθεια (ή χαρακτηρισμούς μη πρέποντες).

Ας δούμε τους καλούς & τους κακούς.
Ας δούμε ποιοί ανταπεξήλθαν στις υποχρεώσεις τους & ποιοί στρογγυλοκάθησαν στις καρέκλες τους αγνοώντας τους νόμους .

Για να δούμε!

5 comments:

  1. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Κος ΛΙΑΣΚΟΣ: ΟΧΙ γιατί ενώ σε συναντήσεις υποσχόταν σε εθελοντές βοήθεια & συνεργασία (α) κατέβασε πανό ενημερωτικό για τα αδέσποτα http://adespotathriasio.blogspot.com/2010/04/blog-post_06.html ενώ (β) σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ υποσχέθηκε λεφτά, τροφή & στέγη για τα αδέσποτα σε νόμιμο κυνοκομείο - το οποίο ψηφίστηκε από όλο το Δημοτικό Συμβούλιο- ΕΚΤΟΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΛΗΓΗ στην Ελευσίνα!

    ReplyDelete
  2. Σε οτι αφορα την περιοχη μου(Δημος Καλλιθεας)κανενας!!!
    Κανενας ολα αυτα τα χρονια στα προεκλογικα"ΘΑ"δεν αναφερθηκε ουτε μια φορα στα αδεσποτα ζωακια μας.
    ο δε Δημαρχος Κωστας Ασκουνης,το μονο που εχει κανει ειναι να βαλει απαγορευτικες για τα ζωα ταμπελες στα παρκα και τις πλατειες.
    Προσφατως εμαθα οτι ο κατοικοι πλησιον του παρκου του Ιλισσου ποταμου μαζευουν υπογραφες τις οποιες θα καταθεσουν στον δημαρχο για να τοποθετηθουν και εκει απαγορευτηκες πινακιδες.
    Ενα αλλο(θετικο αλλα οχι αρκετο)που εκανε ο νυν δημαρχος,ειναι να τοποθετησει κουτια με σακουλακια για τις ακαθαρσιες των ζωων.Τον πρωτο καιρο υπηρχαν σακουλακια.Εδω και πολυ καιρο ομως τα κουτια στεκουν αδεια σαν σκιαχτρα.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΚΟΥΝΗ-ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!

    ReplyDelete
  3. Ένα μεγάλο ΟΧΙ στους Ρόκα και Αμπατζόγλου, στη Μαγούλα και Ελευσίνα αντιστοιχα, για την ανεπίτρεπτη στάση τους απέναντι σε θέματα φιλοζωίας και απουσίας στήριξης των δράσεων που γίνονται από ενεργούς πολίτες των περιοχών. Δείτε εδώ:

    http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=852:-lr-&catid=35:news&Itemid=67

    ReplyDelete
  4. παραδοξως ο Νικητας Κακλαμανης που πετσοκοψε τα δεντρα για να φτιαξει παρκινγκ ενω υπαρχουν αλλα 3 παρκινγκ αδεια στη γυρω αποσταση οσον αφορα τα αδεσποτα κανει πολυ καλη δουλεια.Ηρθε ο δημος μετα απο κληση μου πηρε ενα εν μερει επιθετικο σκυλι που εχει περασει πολλα,το στειρωσε,το παχυνε και το αφησε παλι στη γειτονια να παιζει ανεμελο.Δε θα τον ψηφησω μετα απο αυτο που εκανε στο παρκο μας αλλα θεωρω οτι στο προγραμμα των αδεσποτων κανει εκπληκτικη δουλεια.
    Και οταν ρωρησα για τις ταιστρες μου ειπε οτι δεν υπαρχουν αλλα οποιος επιθυμει προμηθευεται απο το δημο τροφες και ταιζει ο ιδιος τα ζωα.

    ReplyDelete
  5. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
    Στην Κέρκυρα Περιφέρεια,Νομαρχία
    και 12 Δήμοι επί του νησιού,
    ( και ένας Δήμος των Παξών 13, με τον οποίον η Κιβωτός δεν έχει καμία σχέση, λόγω αποστάσεως )όχι απλώς δεν ανταπεξήλθαν στις υποχρεώσεις τους έναντι των ζωων,ούτε συζήτηση καταδέχτηκαν να κάνουν ποτέ, παρά τις εκκλήσεις της Κιβωτού Κέρκυρας.
    ΖΩΟΦΙΛΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ
    ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΦΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ
    ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ
    ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ.

    Λάκης Κασταμονίτης

    ReplyDelete

Translate