Search This Blog

Wednesday, October 6, 2010

WAGATHON 2010...ΚΑΙ Ο ΖΣΕ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!









ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ http://www.zse.gr/content/wag-thon-2010

Την Κυριακή 03.09.2010 ο Ζ.Σ.Ε. συμμετείχε στο Φιλοζωϊκό Μαραθώνιο ή Wag-a-thon που με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Φιλοζωΐκος Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Φιλοζωϊκός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας, εκτός από την εξαιρετική δουλειά που κάνει για τα ζωάκια της περιοχής, υποστηρίζει και βοηθάει την προσπάθεια και το έργο άλλων σωματείων, και γι’αυτό θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά.

Για εμάς και τα ζωάκια που συμμετείχαν ήταν μια υπέροχη, χαρούμενη ημέρα! Εμείς γνωρίσαμε καινούργιους ανθρώπους που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον για τα αδέσποτα, συναντήσαμε φίλους από τα παλιά, πήγαμε βόλτα με τα σκυλάκια και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 450 ευρώ που θα προσφέρουν μια σύντομη αλλά σημαντική ανάσα στον Σύλλογο.

Τα σκυλάκια μας, η Κλόντυ, η Φλέρυ, η Beauty, η Luna, η Τόσκα, η Χάϊντι, η Τίγκρα, η Τερέζα και ο Αίολος, ο μοναδικός αρσενικός της παρέας, ξέφυγαν για λίγο από την μονοτονία του καταφυγίου, κοινωνικοποιήθηκαν και είχαν την ευκαιρία να εκτονωθούν και να γνωρίσουν πιθανούς γονείς.

Οι εθελοντές του Συλλόγου ήταν και πάλι εκεί για να προσφέρουν την αμέριστη βοήθεια τους: η Δέσποινα και η Μαριάννα με τα χαμόγελα, την υπομονή τους και τις υπέροχες υγιεινές χειρoποιήτες λιχουδιές για σκύλους, η Αγγελική και ο Χρήστος επί της οργάνωσης, των πωλήσεων και της εκπροσώπησης στον πάγκο μας, ο Γιώργος και η Γαρυφαλιά επί των δημοσίων σχέσεων, της προώθησης υιοθεσιών, καθώς και της φιλοξενίας και της άψογης προετοιμασίας του Αίολου και της Τερέζας, η Βάσω και η Νίκη από τους λίγους Ελευσίνιους εθελοντές που βοηθούν με όποιον τρόπο μπορούν, μετέφεραν τα σκυλάκια και τα περπάτησαν μέχρι τελικής πτώσεως, η Μαρία, ο Βασίλης και η μικρή Νεφέλη που πάντα μας υποστηρίζουν με την παρουσία τους και όχι μόνο, ο Νίκος των ‘ειδικών αποστολών’, ο ακούραστος, πολυπράγμων και πανεθελοντής Τόλης και βέβαια η Ροζίνα, η ψυχή των εθελοντών.

Η έκπληξη της ημέρας ήταν η Φαίη με την Μάγια της! Η Φαίη είχε υιοθετήσει από εμάς την Μάγια στο περυσινό Wag-a-thon τέτοια εποχή, όταν η Μάγια ήταν ακόμη ένα τόσο δα κουτάβι...

Ένα χρόνο μετά, μας επισκέφθηκαν μαζί και μας έδωσαν μεγάλη χαρά και κουράγιο! Τις ευχαριστούμε!

Ελπίζουμε πολλά ακόμη ζωάκια του συλλόγου να έχουν την τύχη να υιοθετηθούν σύντομα. Να βρουν ανθρώπους που θα τα βοηθήσουν να ξεφύγουν από τις δυσκολίες του καταφυγίου και θα τους προσφέρουν μια όμορφη σκυλίσια ζωή.Μέχρι τότε εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γι’αυτά.

No comments:

Post a Comment

Translate