Search This Blog

Wednesday, December 8, 2010

Ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΤΗΒ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ

Τη νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου ειδοποιηθήκαμε για ένα χτυπημένο ζώο πίσω απ' το Σκλαβενίτη της Αχαρνών.
Ηταν ο Στηβ. Τα πόδια του ακινητοποιημένα. Μεταφέρθηκε στο γραφείο μου. Διαπιστώσαμε ότι προσπαθούσε με τα μπροστινά πόδια του, σέρνοντας τον πισινό του, να φτάσει κοντά σε μένα και την Ελεν που δουλεύαμε τότε πυρετωδώς για τις εκδηλώσεις μας . Σερνότανε μόνο και μόνο για να βάλει την κεφάλα του πάνω μας, να τριφτεί σαν το γατί και να χαιδευτεί.
Την άλλη μέρα μεταφέρθηκε στο γιατρό. Για λόγους ασφαλείας του βάλανε φίμωτρο για τη μεταφορά. Μέσα από το φίμωτρο έγλυφε όποιον έφτανε.
Η εγχείρισή του δεν πήγε καλά. Το υλικό που πίεζε το νωτιαίο μυελό αφαιρέθηκε αλλά η κίνηση δεν επανήλθε. Ο Στηβ έμεινε παράλυτος. Σήμερα δοκίμασε για πρώτη φορά τις ρόδες που του αγοράστηκαν με τη δωρεά μιας Ελβετίδας. Αναρρώνει από τις κατακλίσεις που του δημιουργήθηκαν το μήνα που έμεινε στο κλουβί του κτηνιάτρου, καθώς επιμένει να ξαπλώνει από την ίδια μεριά. Αναρώνει και η ψυχούλα του από την ταλαιπωρία. Eίναι ένα ζώο ειδικό, γλυκό και αξιαγάπητο και χρειάζεται ένα σπίτι επειγόντως, γιατί εκεί που τώρα κρατιέται δεν μπορεί να μείνει επ' αόριστον.
Ο Στηβ είναι ένα μεγαλόσωμο μαύρο πιτμπουλ. Γνωρείστε τον πηγαίνοντας στο http://www.friendsofanimals-nf.com/VASteveMcQueen.html.
Προωθείστε τον σας παρακαλώ όπου μπορείτε.
Ευχαριστώ
Κική

No comments:

Post a Comment

Translate