Search This Blog

Monday, December 13, 2010

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ


Ο Πάρης. Ένας πανέμορφος, ισχυρός, θεόρατος σκύλος. Καθαρόαιμο rednose pitbull!
Καθαρόαιμος μαχητής που βγήκε ζωντανός τουλάχιστον από ΤΡΕΙΣ ΚΥΝΟΜΑΧΙΕΣ!16/03/2011
Ένας χρόνο κλείνει ο Παρούλης μας στο κλουβί και ακόμα τίποτα.....
Είναι πλέον υγιέστατος αλλά μελαγχολικός. Όταν πάμε να τον δούμε και να τον βγάλουμε έξω η χαρά του είναι απερίγραπτη, διψά για ανθρώπινη επαφή και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να κάνουμε όλοι μαζί μια προσπαθεια προώθησης ξανά, ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα του χαμογελάσει η τύχη.
...
Δυστυχώς ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος μας ούτε για τη ζωή του σκυλιού η οποία δεν είναι η ιδανική μέσα στο κλουβί αλλά ούτε και για τα έξοδα τα οποία είναι δυσβάσταχτα.

Παρακαλώ κάντε σήμερα μια κοινοποίηση και όποιος θέλει να βοηθήσει ας στείλει μήνυμα στα anrizopoulou@yahoo.gr ή r_christodoulatou@yahoo.gr.

Νέες φωτογραφίες και πληροφορίες για τον σκυλούκο μπορείτε να δείτε και εδώ : http://www.facebook.com/profile.php?id=1694244078#!/album.php?aid=155798&id=572154258&fbid=378445624258
ο Παρης ειναι 3-4 χρονων πολυ φιλικος με τους ανθρωπους αλλα ακατάλληλος για αλλα ζώα και οικογένεια με παιδια κάτω των 14 ετων. Ζητάμε γνώστη της φυλής και απολυτα υπευθυνο. Είναι καλός φύλακας και θα έχει 4-5 μαθηματα δωρεάν απο έμπειρο εκπαιδευτή για φύλαξη χωρου. (για εντος Αττικής)
Τηλ επικοινωνιας 6976510568
Email anrizopoulou@yahoo.gr

Ευχαριστώ πολύ
Ροζίνα Χριστοδουλάτου

======================

Στα χέρια του ΖΣΕ βρέθηκε κατά τύχη μισοπεθαμένος ,με εμφανή τα σημάδια της πάλης. Με πολύ κόπο & αυτοθυσία των εθελοντών του ΖΣΕ, ο Πάρης μεταμορφώθηκε σε ένα πανέμορφο & λαμπερό ζώο.

Ομως κάποιοι δεν ήταν γραπτό να τον ξεχάσουν. ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ εκλάπη. Και τις τρείς φορές οι εθελοντές αυτοί με πραγματική αυταπάρνηση κίνησαν γη & ουρανό. Με καταγγελίες, με συνεχείς "φασαρίες" σε όλη την Ελευσίνα, κατάφεραν το ακατόρθωτο. Τον Πάρη τον πέταγαν πάλι νύχτα πίσω στο καταφύγιο μισοφαγωμένο & μισοπεθαμένο αλλά νικητή...αλλά ζωντανό.

Μάλλον στο τέλος τον ξέχασαν. Δυστυχώς αυτά τα ζώα εναλάσσονται πολύ γρήγορα από αυτά τα επιτήδεια κτήνη!

Η υιοθεσία του παραμένει μια δύσκολη υπόθεση. Βρήκε με πολύ κόπο ένα σπίτι να τον υιοθετήσει στο κέντρο της Αθήνας. Αλλά και από εκεί βρέθηκε να τριγυρνά στους δρόμους της Αθήνας (καθώς έφυγε από μια ανοιχτή πόρτα).
Ομως και πάλι η τύχη του ήταν πραγματικά ΒΟΥΝΟ αφού έπεσε στα χέρια εθελόντριας, φίλης μας!!!!! (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ & ΡΙΖΙΚΟ ΠΕΡΠΑΤΑ)!

Τώρα βρίσκεται πάλι πίσω από τα κάγκελα.Ασφαλής! Αλλά μόνος!
Δεν παλεύει με άλλα σκυλιά αλλά απορεί πως μπορεί να παλέψει με αυτά τα σίδερα που τον πνίγουν καθημερινά.Ενα σκυλί μαχητής μετατράπηκε σε φυλακισμένο!

Ποσες φορές άραγε να έχει ευχηθεί? "Μακάρι Θέε μου να πέθαινα μέσα στην αρένα.Περήφανα! Επώδυνα & σκληρά αλλά περήφανα"!

Πόσες φορές άραγε να έχει αναρωτηθεί: "΄Γιατί να γλύτωσα άραγε? Για να αργοσβήνω μόνος & ξεχασμένος?".

Ο Πάρης αν και μαχητής από γεννησιμιού του, αποτελεί ένα εξαιρετικό σκυλί καθώς ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Αποτελεί εξαιρετικό φύλακα γιατί δεν νομίζω ότι κανείς θα διατεθεί να τα βάλει μαζί του. Η ιδιαιτερότητα του βρίσκεται στο τρόπο που αντιμετωπίζει άλλα ζώα (γιατί με αυτά έμαθε να μάχεται).

Χρειάζεται οικογένεια & αγάπη. Πρέπει όμως να υιοθετηθεί μόνο από κάποιον που γνωρίζει πολύ καλά την φυλή και θα μπορέσει υπεύθυνα να ασχοληθεί μαζί του.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ & ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ!

Αννα 6976510568
Ροζίνα 6942830897, r_christodoulatou@yahoo.gr

No comments:

Post a Comment

Translate