Search This Blog

Wednesday, October 5, 2011

WAGATHON 2011> ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑ & ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ




Για άλλη μια φορά ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας διοργανώνει μια από τις μεγαλύτερες & ομορφότερες εκδηλώσεις φιλοζωικού χαρακτήρα , το WAGATHON 2011

Πρόκειται για μια εκδήλωση που πέραν του στόχου της ενίσχυσης των αδέσποτων αλλά και της προώθησης των υιοθεσιών, εγώ ως πολίτης, δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω τα μαθήματα ευγένειας, ευπρέπειας, αξιοπρέπειας & συνέπειας που ο Φιλοζωικός Σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας μας δίνει.

Μέσα σε 2 μέρες με μια εκδήλωση ευρωπαικών προδιαγραφών η Νέα Φιλαδέλφεια καταφέρνει να ενώσει τους φιλόζωους, να φέρει κοντά όλους τους εθελοντές, να δημιουργήσει ένα κλίμα σύμπνοιας, ομόνοιας, αγάπης & συνεργασίας.

Γιατί ίσως τελικά το να αγαπάς τα ζώα & να τα φροντίζεις σημαίνει κατ αρχάς να μπορείς να αγαπάς τους ανθρώπους, να συνεργάζεσαι & να συμπορεύσαι με τους ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα & τις ίδιες προθέσεις με σένα.

Συγχαρητήρια στη κα Καραθανάση,τη πρόεδρο, τα μέλη και τους εθελοντές του Φιλοζωικού για το έργο τους αλλά και την θετική αυτή αύρα συνεργασίας & φιλίας που μόνο μάθημα για όλους εμάς πρέπει να αποτελέσει.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!
***************************


*************************************************
http://www.friendsofanimals-nf.com/WagAThon2011.html  
Σας προσκαλούμε κ φέτος στο Φθινοπωρινό Παζάρι μας που θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Οκτώβρη και στον 3ο ΣκυλοΜαραθώνιο (Wag-A-Thon) που θα λάβει χώρα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου του 2011.

Το διήμερο Παζάρι κ ο ΣκυλοΜαραθώνιος θα διεξαχθούν στον Πεζόδρομο επι της Δεκελείας 154, μπροστά απο το Cinema Alsos στη Νέα  Φιλαδέλφεια. 


Το Παζάρι κ τις 2 ημέρες θα διαρκέσει από τις 9πμ-9μμ.

 Πώς μπορείτε να συμμετέχετε κ εσείς? 
Μπορείτε να περπατήσετε με ένα απο τα Σκυλάκια του Καταφυγίου μας που ψάχνουν σπίτι. Κάντε κλικ εδω. 

Μπορειτε να περπατήσετε με το δικό σας σκυλάκι για να βοηθησετε τα αδέσποτα. Κάντε κλικ εδώ.

Μπορείτε να συμμετέχετε ως Φιλοζωικό Σωματείο. Κάντε κλικ εδώ.

Μπορειτε να βοηθησετε ώς εθελοντής στο Παζάρι κ τον Σκυλομαραθώνιο. Κάντε κλικ εδώ.

Μπορειτε να προσφέρετε δωρεάν αντικείμενα ή υπηρεσίες που είτε θα πουληθούν είτε θα χρησιμοποιήσουμε στην Λοτταρία μας. Κάντε κλικ εδώ.


No comments:

Post a Comment

Translate