Search This Blog

Tuesday, December 13, 2011

Τα ζώα που σώθηκαν από τις Λεύκες στην Πάρο πωλούνται στη Γερμανία έναντι 250 ευρώ!

Τα ζώα που σώθηκαν από τις Λεύκες στην Πάρο πωλούνται στη Γερμανία έναντι 250 ευρώ!
13.12.2011 - 02:30

Με έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι αναγνώστης του www.zoosos.gr σήμερα ξημερώματα ανάρτησε δύο αγγελίες πώληση των δύο θηλυκών σκύλων, που έσωσε ο PAWS στην Πάρο, αφού φιλόζωη τα εντόπισε τυχαία σ' ένα κτίσμα σε άθλιες συνθήκες μέσα σ' ένα αγρόκτημα κοντά στο χωριό Λεύκες.

Τα ζώα θυμίζουμε ότι ήταν δεμένα από το ταβάνι, καθηλωμένα μέσα στα κόπρανα και στα ούρα τους και είχαμε κάνει εκτενή αναφορά για το θέμα αυτό και για το συνέβη τελικά με τον δράστη.

Ο αναγνώστης γράφει, ότι  υπάρχουν και άλλα ζώα από την Πάρο, ενώ οι αγγελίες αναφέρουν, ότι κάθε σκύλος πωλείται μάλιστα 250 ευρώ έκαστος! Το να χαρίζονται ζώα στο εξωτερικό για να σωθούν, από σωματεία που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα το καταλαβαίνουμε, αλλά το να πωλούνται είναι αδικαιολόγητο!

Αυτή η τακτική δημιουργεί δεκάδες ερωτήματα! Απευθυνθήκαμε στον PAWS για να μας απαντήσει και θα σας ενημερώσουμε άμεσα επ' αυτού. Εδώ μπορείτε να δείτε τις αγγελίες που κάποιος δημοσίευσε στα σχόλια... δίνοντας συνέχεια στο θέμα...http://www.zoosos.gr/article/703/ta-zoa-pou-sothekan-apo-tis-leukes-poloudai-ste-germania-enadi-250-euro-ekasto?mid=551682

No comments:

Post a Comment

Translate