Search This Blog

Thursday, December 22, 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ!

Για άλλη μια φορά η ανθρώπινη κακία πρωτοστατεί!
Για άλλη μια φορά πρωτοστατεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο!

Εκεί που υποτίθεται ότι ο ανθρώπινος πόνος βρίσκει παρηγοριά, εκεί που ο κόσμος εμπιστεύεται τη ζωή του στα χέρια υπεύθυνων ανθρώπων & επιστημόνων, εκεί ακριβώς κάποιος ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!

Ενώ ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Ελευσίνας & οι Εθελοντές του που από το 2008, μεριμνούν με ιδιαίτερη αυτοθυσία ομολογουμένως & με τα λιγοστά μέσα που διαθετούν, για τη καταγραφή & τις στειρώσεις των αδέσποτων ζώων του Νοσοκομείου & της ευρύτερης περιοχής, κάποιος ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!

Ενώ γίνεται προσπάθεια μιας νέας φουρνιάς αδεσπότων που εμφανίστηκαν στη περιοχή & στη περίθαλψη των ελάχιστων παλαιότερων που έχουν απομείνει κάποιος ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!

Και εγώ ως απλός πολίτης αναρωτιέμαι:
Πως αυτός ο κάποιος έχει πρόσβαση τόσο εύκολα σε δηλητήρια εξαιρετικά επικίνδυνα για τα ζώα αλλά και για τον άνθρωπο?
Κανείς υπεύθυνος δεν ανησυχεί για το γεγονός ότι αυτά τα δηλητήρια είναι διασκορπισμένα ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? Οι υπεύθυνοι δεν οφείλουν να ενημερώσουν την αστυνομία & να γίνει καταγγελία εφόσον τίθενται σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές?

Δεν θα μιλήσω για υπευθυνότητα & ανθρωπιά γιατί όταν απευθύνεσαι σε ή αναφέρεσαι σε κατακάθια της κοινωνίας δεν υπάρχει κανένα νόημα!!!

Ελπίζω μόνο πραγματικά οι άνθρωποι αυτοί που ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ στις τσέπες τους και το σκορπίζουν τέτοιες μέρες να μην αγγίξουν με τα ίδια χέρια κάποιο παιδικό πρόσωπο με το πρόσχημα των γιορτών!

Ελπίζω πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι να ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΝΕΣ ΤΟΥΣ & ΤΑ ΘΑΝΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ & να πάρουν ό,τι τους αξίζει: ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ & ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ που αναρτώ και τους τις αφιερώνω!!!!!

**************************************************

Θριάσιο: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΙΣΟΣ

Το ακόλουθο κείμενο γράφτηκε πριν μερικές μέρες:
 
 ¨ Ο αγώνας δρόμου για να στειρωθούν τα ζώα εντός και εκτός Θριασίου Νοσοκομείου ξεκίνησε!

Ο Δήμος Μαγούλας (όπου βρίσκεται το Θριάσιο Νοσοκομείο) προσαρτήθηκε μέσω Καλλικράτη στον Δήμο Ελευσίνας, και τα σκυλάκια που ζουν εκεί μπορούν πλέον επίσημα να ενταχθούν στο πρόγραμμα στειρώσεων του Δήμου Ελευσίνας. Επιπλέον ο δήμος ενέκρινε φέτος μεγαλύτερο αριθμό στειρώσεων απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια λαμβάνοντας υπ' όψιν την προσάρτηση του Δήμου Μαγούλας όπου ουδέποτε εφαρμόστηκε πρόγραμμα στειρώσεων για τα αδέσποτα.

Μέχρι στιγμής στον χώρο εκτός του νοσοκομείου έχουν καταγραφεί 12 θηλυκά (7 ενήλικα και 5 νεαρά) και 7 αρσενικά. Τρεις ενήλικες θηλυκές στειρώθηκαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και ελπίζουμε πως πολλά ακόμα ζωάκια θα στειρωθούν σύντομα. 

Κάποια ζώα είναι αρκετά φοβικά, όμως ελπίζουμε ότι με την πολύτιμη συμβολή των ανθρώπων που ασχολούνται με την φροντίδα, την παρακολούθηση και την καταγραφή των ζώων και με την βοήθεια του δήμου, θα καταφέρουν να στειρωθούν όλα έτσι ώστε να ελεγχθεί επιτέλους ο πληθυσμός της περιοχής.¨

ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ (ΦΟΒΙΚΕΣ) ΘΗΛΥΚΕΣ ΣΚΥΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΘΕΙ, ΨΥΧΟΡΡΑΓΟΥΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ...
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΦΙΛΙΚΑ Η΄ ΦΟΒΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;;
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΤΗΝΗ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ
 
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

αναδημοσιευση  http://www.zse.gr/content/thriasio-khristougenniatiko-misos
No comments:

Post a Comment

Translate