Search This Blog

Monday, January 9, 2012

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΖΣΕ

Το διήμερο 14-15 Ιανουαρίου δίνουμε ραντεβού στη στέγη της Ελευσίνας ώστε να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση του χώρου και να ανακουφίσουμε τα αδεσποτάκια μας από τις λάσπες που γεμίζουν ορισμένα απο τα κλουβιά.

Μια οικογένεια φίλων που μας έχει βοηθήσει πολλές φορές και στο παρελθόν, θα κάνει δώρο στα αδεσποτα σκυλάκια που φιλοξενεί το άτυπο καταφύγιο μας το πιο βασικό! Υλικό ώστε να στρωθούν τα διαζώματα και να ανέβει το επίπεδό τους ώστε να μην πλημμυρίζουν όταν βρέχει και τα σκυλούνια μας να παραμένουν στα στεγνά!

Αυτό που χρειαζόμαστε από όλους εσάς τους φίλους μας είναι να έρθετε με λουράκια και καλή διάθεση, ώστε να βγάλουμε τα σκυλάκια από τα κλουβιά για να μπορέσουμε να κάνουμε τις απαιτούμενες εργασίες.

Επίσης όποιος θέλει μπορεί να φέρει και φωτογραφική μηχανή ώστε να τραβήξει φωτογραφίες το αγαπημένο του σκυλάκι και να το βοηθήσει να βρει το σπίτι που τόσο περιμένει!

Καλοδεχούμενα και τα φαρμακα που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση όπως :
vibramycin, zylapour, augmentin, drontal χάπια, milteforan, prezolon και clindavet(150mg)

Επίσης όποιος έχει σκυλόσπιτο που δεν χρησιμοποιεί θα μας ήταν παραπάνω από χρήσιμο μιας και τα παλιά χαλάνε και χρειάζονται αντικατάσταση.

Πολύ χρήσιμες είναι και οι κονσέρβες που χρησιμοποιούμε καθημερινά για να δίνουμε τα φάρμακα στα σκυλάκια όπως και τροφή για κουτάβια.

ευχαριστούμε πολύ
η ομάδα του ΖΣΕ

επικοινωνία r_christodoulatou@yahoo.gr
contact@zse.gr

Σημείο συνάντησης αν έρθετε από Εθνική Οδό στην γέφυρα του Ασπροπύργου (σταματάτε κάπου δεξιά μόλις την περάσετε) ή αν έρθετε απ

No comments:

Post a Comment

Translate