Search This Blog

Monday, August 6, 2012

30 ΕΥΘΑΝΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟ ΔΑΦΝΗΣ??? ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 06/08/2012

Σε αυτό το εγκαταλελειμένη σπίτι στη Δάφνη ζούσε τοξικομανής με 30 σκυλιά.
Εδώ και μια εβδομάδα όμως έχει εγκαταλείψει και το σπίτι και τα ζώα τα οποία είναι ως επί το πλείστον μικρής ηλικίας, μικρόσωμα, ημίαιμα πινσεράκια

Εθελοντές πήγαν στο σπίτι και κατάφεραν να πάρουν τρία σκυλάκια για αιματολογικές, αποπαρασίτωση. Τα έχουν σπίτι τους με πυρετό όμως η κατάσταση είναι πολύ άσχημη για τα υπόλοιπα ζώα.

Χρειάζονται επειγόντως ΦΙΛΟΞΕΝΙΕΣ για τα σκυλάκια καθώς ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ από το ΔΗΜΟ ΔΑΦΝΗΣ. Μάλιστα ο Δήμαρχος στους εξαγριωμένους γείτονες είπε να τα αφήσουν να πεθάνουν και ότι αυτός θα στέλνει να πετάνε τα νεκρά. Και ήδη αυτό έγινε. Εννέα νεκρά σκυλιά ήρθαν ήδη και τα πήραν και τα πέταξαν. Περιμένουν και τα υπόλοιπα.

Σήμερα οι ίδιοι εθελοντές θα πάνε στο Δήμο να δουν τι μπορεί να γίνει αλλά χρειάζεται η συνδρομή / παρουσία μιας φιλοζωικής. Παρακαλούνται τόσο οι εθελοντές όσο και οι φιλοζωικές να βοηθήσουν για την ανεύρεση φιλοξενίας για τα ζώα αλλά και για τη συμπαράσταση στο θέμα της επικοινωνίας με το ΔΗΜΟ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΜΕΣΗ 6975106489



***Υποσημείωση: Βέβαια βλέποντας τις συνθήκες διαβίωσης τις συγκεκριμένες, αναρωτιέται κανείς όχι μόνο για τις υπηρεσίες διαχείρισης των ζώων συντροφιάς αλλά κυρίως για τις κοινωνικές υπηρεσίες αυτού του τόπου που διαχειρίζονται ανθρώπινες ψυχές. 

Το θεωρώ αδιανόητο ότι δεν υπάρχουν υπηρεσίες να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους που αργοσβήνουν σε τέτοιες συνθήκες. 

Το θεωρώ αδιανότητο οι γείτονες να φωνάζουν για τα σκυλιά αλλά κανείς δεν σκέφτηκε να βοηθήσει τον άνθρωπο αυτό που έχει γίνει το κουρέλι της κοινωνίας. 

Λυπηρό & απάνθρωπο συνάμα!



No comments:

Post a Comment

Translate