Search This Blog

Saturday, October 11, 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008


ΘΕΜΑ: ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ


Μετά από 25 μέρες κινητοποίησης & ευαισθησίας για τα αδέσποτα στο ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ έχουν επιτευχθεί τα ακόλουθα:

-καταγραφή των ζώων & των αναγκών τους

-καθημερινή παροχή τροφής & νερού

-παροχή ιατρικής περίθαλψης & θεραπευτικής αγωγής σε ζώα που έχρηζαν βοήθειας
-φιλοξενία της Σακίρα & της Φρίντας λόγω της σοβαρής κατάστασής τους


Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εμβολιασμοί που θα συνεχιστούν ώστε να καλυφθούν όλα τα ζώα. Συνεχίζουμε επίσης και τις αποπαρασιτώσεις (για εσωτερικά παράσιτα στα κουτάβια & εξωτερικά παράσιτα στα μεγάλα ζώα).


Το κυριότερο είναι ότι από σήμερα ξεκινούν οι μεταφορές των ζώων στον κτηνίατρο , κο Κτενά, συνεργάτη της Sapt, για να πραγματοποιηθούν ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ κατά προτεραιότητα στα θηλυκά.


Τέλος , είμαστε σχεδόν στο τέλος της διαδικασίας υιοθεσίας 2 κουταβιών ενώ ήδη έχει υιοθετηθεί και μια γατούλα που μεταφέραμε στο κτηνίατρο & την οποία ανέλαβε το adespotologio.


Οι άμεσες ανάγκες μας λοιπόν είναι:

Α) κολάρα & αμπούλες για αποπαρασίτωση (για μεγάλα ενήλικα ζώα)

β) οικογένειες ή φιλοζωικές που θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν για λίγο καιρό 4 ζώα που έχουν ανάγκη φιλοξενίας αλλά και παροχής της φαρμακευτικής τους αγωγής ώστε να εξασφαλιστεί η σίγουρη ανάρρωσή τους.


ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΓΑΠΗ, ΣΕΒΑΣΜΟ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!


Στην όλη προσπάθεια ουσιαστικοί αρωγοί & ευεργέτες είναι:

-Η SAPT HELLAS , Δράση για τα Αδέσποτα – Σκύλοι Θεραπείας Ελλάδος και η κα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Υπεύθυνη προγραμμάτων, Εκπαίδευσης & Υιοθεσίας Η Sapt επενέβη άμεσα και καλύπτει τόσο τις στειρώσεις και τους εμβολιασμούς των ζώων όσο και τη διαδικασία υιοθεσίας τους. Σημαντική είναι και η συμβολή της στη μετέπειτα εκπαιδευτική υποστήριξη των ζώων όσο και των αναδόχων τους!


-Όλοι οι εθελοντές που αντιπροσωπεύουμε τόσο την ευαισθητοποιημένη ελληνική κοινωνία όσο και φιλοζωικά σωματεία (όπως ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, forum my cat, adespotologio.blogspot.com, http://www.strayshelp.gr/, ) που ξεκίνησαν την όλη προσπάθεια και δίνουν λύση στο πρόβλημα


ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ!

Γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη & την ευγνωμοσύνη ενός αδέσποτου!


Επικοινωνία για οργάνωση της προσπάθειας:

Xριστίνα Λόη, 6944860451, saveileia2@yahoo.gr

No comments:

Post a Comment

Translate