Search This Blog

Wednesday, January 7, 2009

ΛΙΝΑ ΕΠΕΙΓΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ


Επείγει να βρουμε σπιτι για φιλοξενία ή για υιοθεσία για τη Λίνα μας.
Φιλοξενείται ήδη εδώ και περίπου 20 μέρες αλλά πρέπει να την παρουμε το Σάββατο επειγόντως. Υπάρχει πιθανότητα για φιλοξενία ή για υιοθεσία??
****************************
Η Λίνα μας, η δική μου και πολλών ακόμα εθελοντών που με συλλογική προσπάθεια έκανε και το δεύτερο χειρουργείο της στο δεξί πίσω ποδαράκι της.

Πέρασε ενα Γολγοθά 6 μηνών και τώρα ειναι πολύ καλύτερα.

Ειναι ένα σκυλί εξαιρετικά γλυκό, κοινωνικό που αγόγγυχτα δέχεται νυστέρια, φάρμακα, θεραπείες για να μπορέσει να ζήσει. Τα ζώα δεν παραιτούνται εύκολα. Οι άνθρωποι παραιτούνται, κουράζονται, ίσως πουν οτι δεν αντέχουν άλλο τις δυσκολίες της ζωής. Τα ζώα όμως έχουν πείσμα, αξιοποιούν κάθε μικρή ελπίδα για ζωή. Δεν χαραμίζουν τις ανάσες τους, δεν χαραμίζουν το πείσμα τους, δεν χαραμίζουν το κέφι τους.

Με ποδαράκια, χωρίς ποδαράκια...Υγιή ή άρρωστα...Ομορφα ή άσχημα...Ενδιαφέροντα ή αδιάφορα...Τα αδεσποτάκια κοιτάζονται στο καθρέπτη και βλέπουν ένα πλάσμα που αξίζει να ζήσει. Βλέπουν το είδωλό τους και λένε : "φτού σου μάτια μου...Εισαι το πιο όμορφο αδεσποτάκι απο όλα". Και έτσι μας κάνουν και εμάς να τα αγαπάμε, να τα λατρεύουμε, να παλεύουμε για αυτά...
*********************************
ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ή ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΞΕΚΙΝΏΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!

*********************
Επικοινωνία για υιοθεσία με:
Χριστίνα Λόη, τηλ:6944860451,
mail: saveileia2@yahoo.gr , http://adespotathriasio.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment

Translate