Search This Blog

Friday, August 7, 2009

TA ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Αγαπητέ κε Αντιδήμαρχε Περιβάλλοντος Μεταμόρφωσης

Ηδη απο εχθές ενημερωθήκατε για τις φόλες στην περιβόητη στις υπηρεσίες σας οδό Παπανικολή & Πεντέλης στη Μεταμόρφωση.
Περιβόητη καθώς επί ένα έτος σχεδόν δεχτήκατε αμέτρητες κλήσεις-καταγγελίες πολιτών που άπαιτούσαν την απομάκρυνση 2 αδέσποτων από το δρόμο.
Περιβόητη καθώς η δημοτική αστυνομία δέχτηκε κλήσεις & έκανε "αυτοψία" στο χώρο αμέτρητες φορές.
Περιβόητη καθώς μέχρι & η κτηνιατρική υπηρεσία έκανε "αυτοψία" πάλι για τα αδέσποτα.
Περιβόητη καθώς μέχρι και εσείς ως αντιδήμαρχος -κατά τα λεγόμενα των εχθρών των αδέσποτων- επισκεφτήκατε το χώρο & συμφωνήσατε-απαιτήσατε την απομάκρυνση φαγητού & νερού που βοηθούσε τα ζώα να επιβιώσουν.
Περιβόητη καθώς τόσο οι κάτοικοι της περιοχής όσο και εθελοντές υπέστησαν σε καθημερινή βάση τη πίεση, τον εκφοβισμό, τις μηνύσεις, από τη πλευρά των εχθρών των αδέσποτων.

Σε επιστολή σωματείων & εθελοντών δεν απαντήσατε ποτέ.Ισως θεωρήσατε ότι έτσι θα διασφαλίζατε την εύνοια των εχθρών των αδέσποτων που είναι αμέτρητοι στο μικρό αυτό δρομάκι. Ομως -αφελώς πρέπει να ομολογήσω- δεν υπολογίσατε τον αριθμό των φίλων των ζώων.

Οταν σας ενημερώσαμε για τις φόλες που έκαψαν τα σωθικά των αδέσποτων μας φίλων, τους οποίους στειρώσατε & εμβολιάσατε ως δήμος μετά από δική μας έκκληση-κλήση, η μόνη αρμοδιότητα που μας είπατε, κε Μπάλτα, ότι έχετε είναι αυτή της ταφής των ζώων.

Σας είχαν καλέσει οι κάτοικοι πολλές φορές να πάρετε θέση στο θέμα της προστασίας των φίλων μας. Πάντα ήσασταν άφαντος & αρνούσασταν να πάρετε θέση οριστική & ουσιαστική. Ποτέ δεν πατήσατε πόδι & δεν απαιτήσατε την προστασία των ζώων!Χθες ομως παρουσιαστήκατε αμέσως. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ & αυτό γιατί δηλώσατε ότι ο Δημος είναι αναρμόδιος σε περιπτώσεις ζωοκτονίας ή κακοποίησης ζώων.

Εμείς λοιπόν σας στέλνουμε μερικά δείγματα σχολίων συμπολιτών μας τόσο προς τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ) όσο και στους εγκληματίες που θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή των ζώων αλλά και των παιδιών και των συμπολιτών μας!

Μετρήστε τα και σκεφτείτε:
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΘΡΕΥΟΝΤΑΙ.
ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΨΗΦΟΥΣ!

P.G: I curse the day they were born and the murders that could have such cruelty to make an innocent animal suffer such a death..hope they have a worse one… at times like this,I feel I don’t belong with these people amongst us..

L.K: σε ένα κράτος χωρίς νόμους για τους δολοφόνους και ήθος για τους έχοντες την εξουσία, μόνο ντροπή μπορώ να νιώθω βλέποντας τέτοιες εικόνες το 2009! Ειστε απάνθρωποι και θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον θράσος να ζητήσετε να σας ψηφίσουν πολιτισμένοι άνθρωποι με ψυχή και φιλότιμο. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να εξαφανιστούν αυτοί οι υπάνθρωποι από τα κοινά τουλάχιστον του τόπου μας αλλά μόνο στο χέρι μας είναι αυτό. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. Μην τους ξαναδώσουμε το δικαίωμα να δολοφονήσουν εν ψυχρώ άκακα απροστάτευτα πλάσματα. Ας τους αφήσουμε στο περιθώριο γιατί αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για καθάρματα σαν αυτούς και τους δολοφόνους που δρούν με τις ευλογίες τους.

Κ.Ο: Φρικτές εικόνες, φρικτότερες πράξεις

Ν.Μ: Λυπαμαι παρα πολυ για ολα αυτα που περνατε και για τις δυστυχες ψυχουλες που εφυγαν ετσι.

M.Σ: Δεν θέλουν σκότωμα οι απάνθρωποι που σκοτώνουν και βασανίζουν τα ζώα και τα αδέσποτα, να σαπίσουν στις φυλακές πρέπει!! ολοι αυτοί που μισουν τα ζώα και κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να αφανισουν το ζωικό βασίλειο....ολοι αυτοί που δολοφονουν τα αθωα αυτα πλάσματα του Θεού,ειναι το ίδιο σαν να σκοτώνουν εναν άνθρωπο..απορώ πως πολλοί απο αυτούς, υποβίβασαν τόσο τα τετράποδα πλασματα που εχουν ψυχή και καρδια και μυαλό,πολλες φορες πιο μεγάλη και απο τους ανθρώπους...Πως φτάνουν μερικοί σε τοσο χαμηλό επίπεδο ψυχής και καρδιάς..."

Δ.Χ: .................. τόση σαπίλα υπάρχει πάνω στη γή και η πιο μεγάλη σαπίλα είναι αυτά τα καθάρματα. Τι σας πειράζουν τα ζωντανά και τα σκοτώνετε? EΛEOΣΣΣΣΣ πια, ντροπή ντροπή ντροπή σε όλους. Δεν εχει κανένας το δικαίωμα να αφαιρεί τη ζωή κανενός. Ποιοί νομίζετε ότι είστε? Αλλά προφανώς δεν ξέρετε να αγαπάτε και μάλλον δε σας έχει αγαπήσει ποτέ κανένας. Οταν καταλάβετε ,εαν καταλάβετε, ποτέ τι κάνατε θα είναι πολύ αργά γιατί αυτές οι ψυχούλες δεν θα γυρίσουν πίσω. Κύριοι ύπάρχουμε και εμείς εδώ, εμείς που αγαπάμε τα ζώα και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουν καλύτερη ζωή. Είμαστε πολλοί και αυτό δε θα περάσει έτσι. .........................

Β.Π: "ΑΝΤΙΟ ΣΤΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ.ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ATOMA ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡHΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΕΝΟ..."Ν.Κ: Nα του κοπούνε και τα δύο χέρια αυτού που πετάει φόλεςΜ.Σ: "Ντροπή σας καθάρματα!!! Τι ξεφτιλισμένη νοοτροπία έχετε, χωρίς ψυχή, για τα ζωάκια!!!"

Ν.Κ: Θεός υπάρχει αλλά που να προλάβει τόσα καθάρματα που υπάρχουνε. Αυτοί όλοι που τα κάνουν έχουνε και οικογένειες, αγκαλιάζουν τα παιδιά τους ενώ πρίν λίγο δηλητηριάζουνε τα ζωάκια. Παλιάνθρωποι, καθάρματα,ελεοινοί

Ν.Ζ: Αίσχος και ντροπή τους. Καθάρματα-αλήτες

Ν.Κ: Eλλαδάρα τα αίσχη σου

Β.Σ: "Ας ελπίσουμε πως ο κόσμος επιτέλους θα ανακτήσει την χαμένη του ανθρωπιά και τα σκυλάκια θα σταματήσουν να τρέχουν φοβισμένα στους δρόμους. Δεν τους αξίζει τέτοια τύχη, αλλά ούτε και σε μας αξίζει να είμαστε τέτοια τομάρια."

ANEMOS: Ξέρω ότι δεν κάνουμε τίποτε, δεν μπορούμε να παλέψουμε με τους απάνθρωπους, όμως τουλάχιστον να τους ξέρουμε και να λάβουμε τα μέτρα μας!!!

B : παμε καλα;; Γιατι ουρλιαζαν 30 κατοικοι; Ηταν αγρια τα ζωα, δαγκωναν, επιτιθονταν, ηταν επικινδυνα;;; Δεν καταλαβαινω γιατι να φολιασεις ενα ζωντανο, ειλικρινα! Εδω και αγριο να ειναι δεν το πειραζεις οχι να ειναι και καθαρο και φροντισμενο!!

p: Δυστυχώς η πλειοψηφία των ανθρώπων ενοχλείται μόνο και με την παρουσία ενός αδέσποτου στο οπτικό τους πεδίο.Ειλικρινά βλέπω κόσμο να αντιδρά λες και βλέπει των οξαποδώ όταν το κακόμοιρο ζώο μόνο στέκεται παράμερα και τους κοιτάζει.Ομολογώ πως παλιότερα φοβόμουν κι'εγώ τα αδέσποτα, πάρα πολύ.Τα έβλεπα και έτρεμα.Προς θεού όμως, ποτέ δε μου είχε περάσει από το μυαλό ούτε να ρίξω πέτρα, ούτε να φωνάξω τη μαμά μου και το μπαμπά μου να φτιάξουν φόλα.Περισσότερο τα έβαζα με κάτι φιλόζωους φίλους που ενώ ηξεραν ότι τα φοβάμαι όταν πήγαινα στο σπίτι τους αντί να τα περιορίσουν τα άφηναν να με πλησιάζουν/γλείφουν/χοροπηδάνε πάνω μου ενώ ήξεραν ότι φοβόμουν.ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ δεν τα έβαλα με κανένα ζωντανό.Ισα-ίσα, ακόμα και εκείνη την περίοδο, άφηνα νεράκι έξω από το σπίτι, ειδικά με τις ζέστες, γιατί τα λυπόμουνα που διψούσαν, κι'ας έπαιρνα δρόμο όταν πλησίαζαν...Δεν ήταν δικιά μου βλέπεις η φύση, ήταν και είναι ΚΑΙ δικιά τους.

s: επειδη οι περισσοτεροι η λιγοτεροι ελληνες δεν εχει και τοσο σημασια τελικα εχουμε απαισια συμπεριφoρα απεναντι στα ζωα και δε βαζουμε το μυαλο μας να σκεφθει οτι ολοι ειμαστε μερος του συμπαντος. Ας μαθουν οτι η οργανωση care 2 που αριθμει 11.000.000.μελη μαζευει υπογραφες να μποικοταρουν την ελλαδα και να μην ερχοντε επισκεπτες απο το εξωτερικο & ΕΠΙΣΗΣ μας παρομοιαζουν με τους Κινεζους που γδερνουν τα ζωαζωντανα για να ειναι το δερμα τους ποιο ζωντανο για να γινει γουνα,εκει καταφεραμε να μας καταταξουν. Ας το εχουν υπ'οψιν & οι κυριοι δημαρχοι,οπου & να βρισκονται στην Ελλαδα. Τιποτα δεν μενει κρυφο πλεον.Λυπαμαι μονο που στην χωρα μας υπαρχουν αυτο το ειδος που θελουν να λεγοντε ανθρωποι.Ας σκεφθουν οτι τη μεγαλυτερη αγαπη & συμπονοια τηνεχει ο δυνατοτερος.

m: Ντρέπομαι για την Ελλάδα,ντρέπομαι γι' αυτούς που μας οδηγούν!Όταν δεν έχουν οίκτο για τη φύση, πώς θα νοιαστούν εμάς??Αναρωτιέμαι, υπήρξαμε ποτέ η κοιτίδα του πολιτισμού, ή είναι και αυτό μία πλάνη μας??Έχουμε καμία σχέση μ' αυτό που κάποτε είπαν αρχαίο ελληνικό πολιτισμό?Είναι αυτονόητος ο αριθμός των μηνυμάτων που είναι αδύνατο να δημοσιευτούν λόγω του περιεχομένου οργής & απόγνωσης. Αυτά μπορείτε να τα φανταστείτεΜετά τιμής,Αγανακτισμένοι πολίτες της Ελλάδος!

No comments:

Post a Comment

Translate